Måned

Nyt om holdkort

De elektroniske holdkort er stadig relativt nye, og der foregår løbende udvikling af funktionerne og håndtering af holdkortene. Se hvad der er nyt her.

Læs nyheden

Sådan oprettes trænere i KlubOffice

Se hvordan I opretter trænere på den bedste måde i KlubOffice.

Læs nyheden

Skab dygtigere presspillere

Den 16. september sætter DBU Fyn fokus på, hvordan du forbedrer dine spilleres individuelle presspil. Knap 100 trænere på landsplan har allerede tilmeldt sig seminarerne Det gode pres.

Læs nyheden

Få styr på 8-mands fodbold

Når den nye sæson fløjtes igang, skal vi til at vænne os til at spille 8-mands fodbold. Få styr på reglerne samt banestørrelserne her

Læs nyheden

Nu også digitale spillercertifikater

Nu kan papirgangen ved klubskifter klares digitalt via KlubOffice. Slut med nussede certifikater i gamle mapper, nu lagres det hele online.

Læs nyheden

Spil Beach Soccer i Kerteminde

Elsker du sand mellem tæerne og fodbold? Så har du nu muligheden for at kombinere de 2 ting. Kom til beach soccer i Kerteminde.

Læs nyheden

Ekstra børnestævner + tilmelding til 3M stævner

Så er der 3 nye børnestævner på programmet! Husk også tilmelding til 3M stævner.

Læs nyheden

Danmark - Tyrkiet: Tag dit ungdomshold med på stadion!

Når Odense Stadion den 3. september lægger græs til landskampen Danmark - Tyrkiet, har du mulighed for at være med på sidelinien. De fynske klubber tilbydes pakke med billetter og halstørklæder.

Læs nyheden

Støt landsholdet i Odense og i Parken

De fynske klubber har nu mulighed for at købe billetter til Danmarks kampe imod Tyrkiet og Portugal.Kampen imod Tyrkiet spilles som bekendt på Odense Stadion.

Læs nyheden

Spiller I på hold med kommunen?

DBU og lokalunionerne ønsker at undersøge de danske fodboldklubbers samarbejde med kommunerne. Derfor håber vi, at formanden i jeres klub vil tage sig tid til at svare på en kort spørgeskemaundersøgelse.

Læs nyheden

Log ind