Gode holdkammerater og et godt sammenhold er afgørende elementer i et stærkt foreningsliv. Med denne pris ønsker Nordfyns Erhverv og Turisme at anerkende personer, som dyrker motion og holder sig aktive med en positiv involvering i sporten – både på og uden for banen – og som tager ansvar for at skabe et godt idrætsmiljø i samspil med andre. 

Alle har kunne indstille deres holdkammerat til prisen, og ud fra indstillingerne er 3 nominerede kandidater udvalgt.

Vi bringer her uddrag fra indstillingerne af de tre kandidater.


Philip Thingberg, MG&BK

Phillip er sand kammerat og støtte i klubben. Han spiller normalt i Albaniserien, men selvom han i øjeblikket ikke kan bidrage fysisk på grund af sin skade har hans engagement og dedikation til klubben aldrig været stærkere. Phillip har trods sin skade fortsat med at være til stede til næsten samtlige kampe - både for Albani Serien og Serie 3 holdet. Hans tilstedeværelse på lægterne er ikke blot en opmuntring for holdkammeraterne, men også et klart bevis på hans ufravigelige loyalitet og passion for MG&BK. 

Udover sin støtte på kampdage, har Phillip også vist sig som en uvurderlig moralsk støtte under træningerne. Hans evne til at sprede godt humør med humoristiske bemærkninger og samtidig tilbyde konstruktive og støttende kommentarer er med til at skabe en positiv og inspirerende atmosfære på træningsbanen. Phillip er kendt for at være en af de sidste, der forlader omklædningsrummet efter træning og kampe.

Phillips forhold til både spillere og staben i klubben er enestående. Han har formået at opbygge stærke, personlige relationer med alle, hvilket gør ham til en central figur i vores klubfællesskab. Hans indflydelse strækker sig langt ud over hans spillemæssige evner; han er en sand rollemodel og inspirationskilde for både yngre og ældre spillere.

Hans dedikation, støtte og positive indstilling har bidraget væsentligt til klubbens sammenhold og holdånd. 


Andreas Demant, Tarup/Paarup IF

Mottoet for Nordfyens Erhverv og Turisme i.f.m. kåringen af Årets Fynske Holdkammerat er; "Ingen kan alt, alle kan meget, og sammen kan vi det hele." 
Skal dette omskrives, så kan det meget kort sammenfattes til Andreas Demant. Om nogen har han TPI blod løbende i årene.

En "normal" weekend for Andreas kan se således ud; Lørdag klokken 13 - reserve målmand på Dammarksserie-holdet, søndag klokken 10 - målmand på Serie 1-holdet, lørdag eller søndag eftermiddag - træner for Serie 3-holdet. Ofte kan man i dagligdagen også møde Andreas Demant i klubben, hvor han er målmandstræner for ungdomsholdene.

Andreas Demant deltager i en hverv festlig lejlighed og spreder godt humør omkring sig. Andreas er et samlingspunkt for stort set hele seniorafdelingen. Han er desuden også typen, som efter træning "lige tager kosten" i omklædningsrummet. Andreas er altid i godt humør, og det er afsmittende på alle omkring ham.


Susanne Storm Poulsen, Tommerup BK

Susanne er en vanvittig dygtig fodboldspiller, som til hver træning deler ud af sin erfaring og viden. Hun hjælper sine holdkammerater med teknik, overblik og strategi. Udover sine evner på fodboldbanen, så bidrager "Sus" altid med en positiv indstilling, som kan gøre selv Ole Henriksen, misundelig!

Hun møder altid med et smil og et grin og gør træningen til en fest. Hun er "driftsikker" og melder altid klar og er med sin blotte tilstedeværelse og sit engagement et forbillede for holdkammeraterne. Sussanne er med til at gøre fodbolden til et fællesskab for sit hold.


Hvordan og hvornår kåres en vinder? 
Blandt de tre nominerede udvælger Nordfyns Erhverv og Turisme vinderen, som offentliggøres ved Fynsk Fodbold Award d. 25. oktober.

Vinderen modtager et gavekort på kr. 6.000,- til en Handelsstandsforening på Nordfyn efter eget valg. 

De 2 øvrige kandidater modtager begge et gavekort på kr. 2.000,- til en Handelsstandsforening på Nordfyn efter eget valg.