DBU Fyn ønsker at hædre en fodbolddommer, der gennem sit dommervirke har gjort sig positivt bemærket i 2024.

Årets Fynske Fodbolddommer er en person der generelt:

  • Afvikler sine påsatte kampe til tilfredshed for spillets parter
  • Dømmer en bred vifte af kampe for såvel ungdom som senior
  • Er vellidt blandt sine dommerkolleger

For alle de tre nominerede gør sig gældende, at de generelt får afviklet deres kampe i en god ånd, blandt andet grundet deres venlige og rolige natur, der medvirker til at nedtrappe konflikter. De er desuden alle flinke til at byde ind på kampe, når der mangler dommere til at få kabalen til at gå op.

De nominerede til årets pris er:

  • Søren Madsen
    57 årige Søren Madsen startede sin aktive dommerkarriere under DBU Fyn i 1996 og har siden dømt et hav af kampe. I 2024 har Søren indtil videre været afsted på dommeropgaver 74 gange med enten fløjten eller flaget. Han er indrangeret i Serie 1 på herresiden og i Kvindeserie Vest på kvindesiden.

  • Michael Jensen
    Michael - 58 år - er på herresiden indrangeret som dommer i Albaniserien, mens han på kvindesiden passer fløjten op til 1. division. Michael fungerer desuden som dommerudvikler for DBU Fyn, hvor han hjælper sine dommerkolleger til at dygtiggøre sig. Han har i 2024 pakket tasken 45 gange som dommer eller linjedommer, mens han har været afsted 9 gange som udvikler. Michael startede sin dommerkarriere hos DBU Fyn i 1997 og har bortset fra en pause fra 2006-2009 dømt lige siden.

  • Henning Lolck
    Henning er den mest rutinerede af vores tre kandidater. Han er i gang med sit 46. år i streg som aktiv fodbolddommer. Han er trods sine 80 år stadig særdeles aktiv og han har indtil videre i år fløjtet 72 kampe. Henning er indrangeret i Serie 3 hos herrerne og i Kvinde Serie Vest hos kvinderne.

Hvordan og hvornår kåres en vinder? 
DBU Fyns Dommerudvalg har udvalgt de tre fynske fodbolddommere, som kandiderer til prisen. Blandt de tre nominerede udvælger udvalget desuden en vinder, der kan bryste sig af titlen som Årets Fynske Fodbolddommer.

Vinderen offentliggøres ved Fynsk Fodbold Award 2024.

Med prisen følger foruden hæderen kr. 2.500,- og to landskampbilletter.