Jeg har glædet mig rigtig meget til at starte hos DBU Fyn. Det er en fantastisk mulighed for mig til at kunne kombinere min idræts -og fodboldglæde med mine formidlingsevner. Rasmus Landtved-Holm, Kontorelev

Rasmus’ væsentligste arbejdsområder bliver turneringsdrift af primært børnefodbolden, herunder bl.a. oprettelse af turneringer, stævner og puljer samt den daglige drift med flytning af kampe eller eftertilmeldinger af klubber til stævner. Han får desuden en række kommunikationsopgaver, for eksempel skal Rasmus fremadrettet stå for DBU Fyns nyhedsbrev ”Stort og Småt”.

Rasmus får derfor en stor kontaktflade i DBU Fyn, men det er lige efter hans hoved:

- Jeg har glædet mig rigtig meget til at starte hos DBU Fyn. Det er en fantastisk mulighed for mig til at kunne kombinere min idræts -og fodboldglæde med mine formidlingsevner.

Rasmus kommer med en solid erhvervserfaring inden for formidling og kommunikation fra tidligere jobs som skolelærer i Odense Kommune, Nordfyns Kommune og Nyborg Kommune. Hans uddannelsesmæssige baggrund er fra UCL Odense, hvor han har taget læreruddannelsen. Desuden har Rasmus også et projektlederkursus, hvorfor han vil kunne bidrage meningsfuldt i arbejdet med mange af DBU Fyns kampagner og projekter.

- Jeg er selv vokset op i en lille landsby på Nordfyn, hvor den lokale idrætsforening var det eneste fritidstilbud vi havde. Så jeg har enormt stor forståelse og sympati for alle de udfordringer som klubberne og de frivillige kan stå i – og jeg vil gøre mit for at hjælpe dem så meget som muligt i det daglige. Da deres arbejde er uundværligt for børnene.

Rasmus er ansat i en tidsbegrænset elevstilling som varer to år.

Vi er glade for at have fået Rasmus med på holdet i Odense og ser frem til et godt samarbejde.

Kort om Rasmus

Alder: Helt i starten af 30’erne

Bopæl: Søhus – små 10 minutter i bil fra kontoret

Fritid: Fodbold med venner, løb og cykling

Barndomsklub: KRFK (Krogsbølle-Roerslev)

Fun fact: Var U13 Fynsmester i badminton