Hvad er Store Børnedag?

Store børnedag en event, der giver klubben mulighed for at invitere områdets børn til en sjov og anderledes fodbolddag med fokus på leg og hygge, og hvor vi sender en instruktør med, som hjælper med afviklingen. Klubbem stiller selv med en 6 hjælpere - 5 til at bemande hver en station/øvelse og én til at iklæde sig DBU Fyn-maskotdragten Dubbi. Det kan f.eks. være nogle unge.

Den primære målgrupper er børn i alderen 5-12 år, som klubben evt. selv kan justere ydereligere. Selve eventen strækker sig over en times tid.

Eventen er en perfekt mulighed for at rekruttere nye medlemmer, og give dem - og deres forældre - et kendskab til og et godt indtryk af klubben. Alternativt kan Store Børnedag også "blot" bruges til at give lokalområdets børn en sjov fodboldoplevelse.

Dagen starter typisk med fællesopvarmning sammen med DBU Fyns fodboldhund DUBBI (oplev ham i fuld sving i videoen ovenfor). Vi medbringer lydudstyr og musik.

Dernæst kommer børnene rundt på 5 sjove fodbold- og legestationer, som f.eks. kan være:

 1. Scor på DUBBI: Hvor mange mål kan du score?
 2. DUBBI-cup: Hvor sej er du og dine kammerater?
 3. Fodboldgolf: Hvor præcist kan du skyde?
 4. Fartmåler: Hvor hårdt kan du skyde?
 5. Motorikbane: Hvor hurtig kan du være?

Klubben kan. evt. vælge at runde eventen af med en tår at drikke eller lidt mad for at fortsætte den gode stemning. En kop kaffe til forældrene er også en god "crowd pleaser".

Hvem klarer hvad?

Det sørger vi for

 • Instruktør, der på dagen tager sig af klargøring af øvelser (i samarbejde med klubben), instruktion af hjælpere, opstart og gennemførsel af eventen
 • Alle materialer, inkl. Dubbi
 • Lydudstyr og musik
 • Klargøring af øvelser (i samarbejde med klubben), instruktion af hjælpere, opstart af eventen 
 • Medaljer til alle (hvis tilkøbt)

Det sørger klubben for

 • 6 hjælpere i ca. 2,5 time (klargøring, gennemførsel og oprydning)
 • Bolde
 • 11:11 bane (eller tilsvarende areal)
 • Invitere områdets børn - se flyer/plakat til deling på sociale medier, hjemmeside, i mails og til uddeling/ophæng her.

Book Store Børnedag nu

I vælger selv, hvilken dag I ønsker Store Børnedag - forudsat at vi har en ledig instruktør.

Pris (med eller uden medaljer)

I forlængelse af corona-tiden kunne vi udbyde Store Børnedag finansieret af coronapulje-midler møntet på at genstarte fodbolden. Den pulje findes ikke mere, og derfor er Store Børnedag nu en tilkøbsaktivitet for klubberne.

Pris uden medaljer: kr. 3.500

Pris med medaljer (variabel) - op til...

50 deltagere: kr. 5.000
100 deltagere: kr. 5.500
150 deltagere: kr. 6.000
200 delagere: kr. 6.500

Vores instruktør tager efter bestilling kontakt til jer for nærmere koordinering. Han/hun medbringer alle materialer og opsætter i samarbejde med jer øvelsesstationerne, instruerer hjælperne og sørger for at være igangsætter af eventen, herunder den fælles opvarmning.

Download flyer/plakat

Til udfyldning, deling, ophæng osv.

Storebørnedag 2024 Version

Klubben vælger frit om der skal være gratis adgang eller deltagerbetaling. Uanset hvad I vælger, kan I med fordel lave tilmelding ved hjælp af klubaktivitet i KlubOffice, så forældre kan tilmelde sig via deres DBU Fodbold app eller et link.