En sjov afslutning på sæsonen

De grønne baner og den hvide bold får smilet frem hos fodboldentusiaster i alle aldre, og smilet bliver kun større, når oplevelsen af succes følger med. Banerne er med bander, der er færre spilstop, og boldkontrol bliver lettere.

Derfor kan 3 Bold-festivalen også fungere som en perfekt og sjov afslutning på sæsonen for de små fodboldspillere.

HVEM KAN TILMELDE SIG 3-BOLDFESTIVAL?

Piger op til U12 

Drenge op til U8

TILMELD JER 3-BOLDFESTIVAL 22. JUNI HER 

(TILMELDINGSFRIST SENEST TORSDAG AFTEN D. 13. JUNI)

Men hvorfor er 3 Bold-festivalen egentligt så populær blandt de nyeste fodboldspillere?

Lille bane med bander – mere spil

Banerne er 15 x 22 m, og de er rammet ind. Bolden springer aldrig langt væk, og børnene kan have fokus på at reagere på spillet på banen.

 

3 spillere på hvert hold – flere berøringer

Med tre spillere på holdet, kan man ikke undgå at skulle spille sammen. Det giver mange boldberøringer til alle – uanset niveau. Børnene udvikler deres boldkontrol under trygge rammer, hvor bolden hele tiden er i spil.

Korte kampe på 8 minutter – oplevelse af succes

Børnene er kun på banen i 8 minutter ad gangen, hvilket giver dem mulighed for at give den fuld gas under hele kampen. Det giver børnene en følelse af at have en masse energi til at spille fodbold uden at blive udmattet og miste koncentrationen.

Oplev stemningen fra et tidligere stævne

Børnene får uanset niveau mulighed for at udvikle deres spilforståelse og dyrke deres kærlighed til fodbold i trygge rammer med fuld knald på spillet. Den mindre indrammet bane giver mere spil til alle, og de korte kampe holder motivationen og energien oppe.