For mange fynske fodboldspillere er boldlegen fortsat vinteren over udenfor på kunstgræsbanerne, der efterhånden ligger godt spredt ud over øen. 

Men, for andre er der blevet fightet, svedt og grint i hallerne. For nogle af dem venter de afgørende slag, der samtidig sætte punktum for indesæsonen 20023/2024.

Pokalløft hos seniorerne lørdag

På lørdag - i Haarby Hallerne - skal der duelleres hos hhv. herrerne og kvinderne. Først med to indledende puljespil for kvinderne, som efterfølges af et slutspil der kulminerer med, at et vinderhold står tilbage og kan hæve pokalen i triumf sammen med retten til at kalde sig fynsmestre i DBU Fyns indefodbold.

Se hvilke hold der spiller med om kvindernes pokal her.

Dernæst følger herrernes fynsmesterskabsslag efter samme model.

Se hvilke hold der spiller med om herrernes pokal her.

Piger og drenge kæmper om den endelige sejr i Nyborg

Weekenden efter - altså 3.-4. februar er der så ungdomsholdenes pokaler, der skal finde deres ejermænd for det kommende år.

Her vil 30 drengehold og 26 pigehold have kvalificeret sig til finalestævnerne. I skrivende stund udestår fortsat afgørelsen på flere af kvalifikationsstævnerne, som spilles den kommende weekend. Derfor ved vi først på bagkant af dem, for hvilke hold at pokaldrømmen fortsat lever. Det betyder også, at vi endnu ikke kan linke til kampprogrammet for finalestævnerne.

En ting er dog sikker: Det bliver en fortættet pokalstemning, der fylder de to haller i Nyborg, når skuffelser og jubel baner vejen hen mod de endelige finaleopgør.