Det Fynsk Fodbolduniversitet vender stærk tilbage, og vi er stolte over det program, vi løfte sløret for nu. 

Se frem til fem aftner, hvor du bliver klogere på boldbesiddende og kampforberedende træning, standardsituationer, temposkifte, og det store indblik bag kulisserne i arbejdet med topfodbold i dansk og tysk fodbold. Møde en dansk landstræner, en tysk landstræner, en fynsk træner, en kvindetræner og en ung superligatræner.

Som en lille bonus, kan du få den ene aften gratis, hvis du deltager og møder op til i alle fem arrangementer. Hvert arrangement koster 400 kr. at deltage i, og det sidste koster 300 kr.

Mangler du refresh point, får du 3 point pr. aften, hvis du har en UEFA C trænerlicens, UEFA B trænerlicens eller en GK1 licens.

Billede (1980 X 508 Px)

BOLDBESIDDENDE TRÆNING

Dyk ned i filosofien i Næsby BK, hvor boldbesiddende træning er et stort omdrejningspunkt. Claus F. Madsen vil vise hvordan man ved hjælp af possesion-spil kan gennembryde modstandernes mellemrum.

Til arrangementet vil du få konkrete bud på, hvordan du hjemme i jeres klub kan arbejde og få succes med boldbesiddende træning. Desuden kan du også få et indblik i Claus F. Madsen som træner, og hvad han gerne vil kendes på.

INSTRUKTØR: CLAUS F. MADSEN, CHEFTRÆNER NÆSBY BK 

Claus er tidligere topspiller, en rutineret træner og er nu cheftræner i Næsby BK.

 • DATO: 21. NOVEMBER 2023, 18.00
 • TILMELDINGSFRIST: LØRDAG D. 18. NOVEMBER 2023
 • STED: NÆSBY BOLDKLUB, STÆREHUSVEJ 31, 5270 ODENSE N
 • REFRESHMENT: 3 POINT*

TILMELD DIG HER

FODBOLD BAG KULISSERNE PÅ ABSOLUT TOPPLAN

Få et indblik i fodbold på absolut topplan, når Mads Buttgereit besøger Danmark. I træningen inviteres du ind i hans arbejde med standardsituationer. Her vil han også vil komme med konkrete råd til, hvordan du kan implementere træning af standardsituationer i jeres træningshverdag i klubben uanset niveau.

Som den eneste har Mads Buttgereit arbejdet i toppen af dansk og tysk herrelandsholdsfodbold, og kan derfor sammenligne de to måder at arbejde på i landene.

INSTRUKTØR: MADS BUTTGEREIT, ASSISTENTTRÆNER TYSKE LANDSHOLD HERRE A

Mads Buttgereit arbejder i hverdagen med verdens bedste spillere. Han er intet mindre end assistenttræner for Julian Nagelsmann for det tyske herrelandshold. Ligeledes bestred han en lignende stilling i DBU bl.a. ved EM 2021.

 • DATO: 20. DECEMBER 2023, 18.00
 • TILMELDINGSFRIST: 17. DECEMBER 2023
 • STED: OPDATERES
 • REFRESHMENT: 3 POINT*

TILMELD DIG HER

KAMPFORBEREDENDE TRÆNING

Bliv inspireret til af superligatræneren, Ramus Bertelsen, når arrangementet handler om kampforberedende træning. Rasmus Bertelsen tager udgangspunkt i den spillestil og formation, som Randers FC er kendt form, og som er afgørende i dagene og ugerne op til en kamp.

Rasmus Bertelsen vil guide dig igennem konkrete metoder til at optimere din kampforberedelse, som du kan implementere i din egen klub. Han vil blandt andet svare på, hvad kan man selv gøre for at stå stærkere på banen ved at stole på sine egne kvaliteter.

INSTRUKTØR: RASMUS BERTELSEN, SUPERLIGATRÆNER RANDERS FC

Rasmus er blandt de yngste superligatrænere, og er en af de trænere som vi i højere og højere grad oplever, kommer frem i rampelyset.

 • DATO: 11. JANUAR 2024, 18.00
 • TILMELDINGSFRIST: 6. JANUAR 2024
 • STED: B 1909
 • REFRESHMENT: 3 POINT*

TILMELD DIG HER

GEARSKIFTE PÅ OG UDENFOR BANEN

Bliv inspireret, når Kristian Mørch Rasmussen præsenterer sin vision for moderne kvindefodboldtræning, hvor han vil fortælle om sine planer for OB Q'. Han vil ruste dig med værdifulde redskaber til at arbejde med temposkifte på banen i VI-delen.

Han stræber efter at skifte gear for hele holdet og trænerstaben, og han vil give dig indblik i hans vision og de mål, han har sat sig for den udvikling.

INSTRUKTØR: KRISTIAN MØRCH RASMUSSEN, CHEFTRÆNER OB Q

Kristian Mørch Rasmussen har i ni år været tilknyttet dansk kvindefodbold i DBU, hvor han undervejs har været U17-landstræner, analytiker og senest assistenttræner for kvindelandsholdet. Nu tiltræder han som cheftræner for OB´s store satsning på kvindefodbold.

 • DATO: 1. FEBRUAR 2024, OBS. KL. 17.00
 • TILMELDINGSFRIST: 29. JANUAR 2024 
 • STED: BOLDKLUBBEN MARIENLYST, WINDELSVEJ 138, 5000 ODENSE C
 • REFRESHMENT: 3 POINT*

TILMELD DIG HER

SÅDAN TRÆNER VI PÅ LANDSHOLDET

Vil du have et indblik i, hvordan et træningspas på højeste niveau afvikles, er det med at gribe chancen. På denne dag vil du kunne hente inspiration til træningen hjemme i klubben, og du vil kunne se frem til at høre Kasper Hjulmand gøre status på dansk fodbold. Der vil være rig lejlighed til at stille spørgsmål og udfordre landstræneren.

INSTRUKTØR: KASPER HJULMAND, LANDSHOLDSTRÆNNER HERRE A

Kasper Hjulmand har igennem de sidste 3,5 år været træner for det danske herrelandshold. 

 • DATO: 7. FEBRUAR 2023
 • TILMELDINGSFRIST: 2. FEBRUAR 2024 
 • STED: ODENSE BOLDKLUB, SDR. BOULEVARD 172, 5000 ODENSE C
 • REFRESHMENT: 3 POINT*
 • Denne aften er et fælles DBU-arrangement, men er en del af det Fynske Fodbolduniversitet.

TILMELD DIG HER

* Alle kurser giver 3 refreshment point, hvis besidder en UEFA C trænerlicens, UEFA B trænerlicens eller en GK1 licens.

 

På kurserne får du en enestående mulighed for at møde og interagere med dine trænerkolleger, hvilket vil hjælpe dig med at udvide dit netværk inden for trænergerningen. Dertil giver kurserne dig vigtige opdateringspoint til din trænerlicens. Så tilmeld dig nu og byg på din erfaring indenfor trænergerningen.

 

OBS! Ønsker man at tilmelde andre fra klubben, kan det gøres i KlubOffice via menuen Uddannelse > Åbne kurser. Dobbeltklik på kurset og søg personerne frem, som skal tilmeldes.