Så er det nu, det sker!

Finalisterne i den fynske ungdomspokalturnering tæller dagene til det endelige opgør. Kun 2 x 45 minutters intens fodboldfight - og en lige så tændt modstander - står nu i vejen for drømmen om at kunne løfte pokalen højt til vejrs.

Et af de hold, hvor drømmen fortsat lever er hos Aarslev BKs U14 drenge, hvor forventningerne er store.

- Stemningen var høj hos drengene og alle os omkring holdet, da vi lykkedes med at spille os i finalen, som vi glæder os helt vildt til. Det var et af sæsonens mål, at vi skulle nu finalen, forklarer holdets træner, Tonni Stage.

- Det er nogle engagerede drenge, vi har på holdet, og forældrene bakker godt op om dem. Derudover er klubben godt i gang på de sociale medier med at få folk i og omkring klubben med til finalen for at bakke drengene op, fortsætter han.

Det lyder altså til, at man på finaledagen i B1913 kan forvente god stemning. Her venter "Striwerne" fra OB, og Tonni lægger ikke skjul på, at tiden til finalen skal bruges på at forberede sig på modstanderens spillestil. 

Også Aarslev BKs U15 drenge har i øvrigt spillet sig i finalen, hvor Næsby BK venter.

Sådan ser finalebragene ud

11 kamp spredt rundt på Fyn venter over de næste par uger.

Tid Til Det Endelige Pokalbrag!

Der et altså rig mulighed for at opleve fynsk pokal pokalfight, som fodbold opleves bedst - live på "stradion - i den kommende tid.

Se dato, tid og sted for alle finalerne her: