Al tilmelding til kampe og stævner under DBU Fyn foregår via KlubOffice, og vi giver jer her en guide til, hvordan I giver jeres trænere mulighed for selv at klare holdtilmeldingen.

1. Opret en brugergruppe i KlubOffice til trænerne
I KlubOffice opretter I en brugergruppe, hvor brugerne kun har adgang til holdtilmeldingsmenuen. Det gøres via topmenuen Personer > KlubOffice brugere > Brugergrupper, hvor man klikker på ikonet, der ligner et blankt stykke papir.

Derefter navngives brugergruppen og alle rettigheder bortset fra holdtilmeldingsdelen fjernes:

Brugergruppe Trænere


2. Placér trænerne i brugergruppen

I menuen Personer > KlubOffice brugere > Brugere oprettes trænerne som KlubOffice-brugere via ikonet, der ligner et blankt stykke papir.

Her kan nu vælges mellem de personer, der allerede er oprettet i klubbens KlubOffice, og under KlubOffice-rettigheder vælges den nye brugergruppe. Afslut med Gem ændringer.

KO Rettigheder

Træneren modtager nu en mail om, at han/hun er oprettet som KlubOffice-bruger. I skal så blot informere dem om, at de selv skal stå for den løbende holdtilmelding ved at logge på KlubOffice og vælge menuen Turneringer og Hold > Holdtilmelding.

OBS! Hvis træneren ikke kan søges frem ved brugeroprettelsen, skal han/hun først oprettes som person i menuen Personer > Andre personer > Personoversigt. Her oprettes de med hvervet klubperson. De sendes nu automatisk til godkendelse hos DBU Fyn, og du modtager mail, når godkendelsen er sket. Du kan nu oprette ham/hende som bruger jf. ovenstående.

Sådan logger trænerne på KlubOffice

I toppen af www.dbufyn.dk kan trænerne logge ind med deres DBU-bruger, hvorefter de finder KlubOffice i toppen af skærmen:

KO Login

Alternativt kan de blot google sig frem til KlubOffice.

Husk stamholdet i tilmeldingen

Hvis I arbejder med stamhold i klubben, kan træneren med fordel tilmelde via korrekt stamhold i step 1 i holdtilmeldingen. Derved opdateres holdsiden på klubbens hjemmeside automatisk med det nye kampprogram for stævnet, og stævnet havner i holdets KampKlar, hvor kampprogrammet så let kan tilføjes holdets aktiviteter.