Det Fynske Fodbolduniversitet er en fast del af mange træneres stræben efter ny inspiration, og nu er DBU Fyn klar med en ny udgave af universitetet. Her har ungdoms- og seniortrænere mulighed for at få nye ideer og inspiration med hjem til træningen i klubben.

Første gæst på dette års Fynske Fodbolduniversitet er Superligatræner i AC Horsens, Jens Berthel Askou.

Aftenens tema vil være AC Horsens’ transformation fra direkte 2.-boldsfodbold eller duel-søgende fodbold til dynamisk, levende og tempofyldt fodbold - uden at miste det fysiske udtryk og det stærke defensive mindset undervejs.

Derudover vil Jens Berthel også komme ind på, hvordan man sikrer sig hurtige resultater, mens man udvikler klubben og spillerne.

På aftenen vil der både være oplæg indendørs fra instruktøren samt forevisning af træning udendørs. Derudover vil der også være tid til spørgsmål og diskussion.

Vi glæder os til at se jer på Det Fynske Fodbolduniversitet med Jens Berthel Askou!

Praktisk info om kurset med Jens Berthel Askou

Dag: Tirsdag den 15. november 2022

Tid: Kl. 18.00-21.00

Sted: Odense Boldklub, Sdr. Boulevard 172, 5000 Odense C

Tilmeldingsfrist: 10. november 2022

Pris: Kr. 400,- pr. kursist

Forplejning: Sandwich, sodavand og kaffe

Værd at vide om Jens Berthel Askous karriere

Jens Berthel Askou er 40 år gammel

Han har i sin aktive karriere bl.a. spillet for Silkeborg IF, Vejle Boldklub, Esbjerg fB og Norwich City.

Han startede sin trænerkarriere som spillende assistenttræner i Skive IK fra begyndelsen af 2015 og var også spillende assistenttræner i Thisted FC fra september 2016.

Første cheftrænerjob var i Vendsyssel FF fra maj 2018 til maj 2019.

Fra 2019 til og med 2020 var han cheftræner for Havnar Bóltfelag (HB), der spiller i Færøernes bedste række. Han vandt både det færøske mesterskab og pokalturneringen efter et år som træner for HB.

Fra januar 2021 har han været cheftræner i AC Horsens.

Praktisk info om Det Fynske Fodbolduniversitet

Det Fynske Fodbolduniversitet 2022/2023 afvikles over fem kursusaftener.

OBS! Timerne på Det Fynske Fodbolduniversitet tæller med i forhold til opretholdelse af din trænerlicens (B-licens, C-licens eller GK B-licens). Hver kursusaften tæller 3 timer.

Man tilmelder sig den enkelte kursusaften separat, og ved tilmelding til og deltagelse i alle fem kurser, refunderer vi prisen for det ene, så man kun betaler for fire ud af fem.

Har du spørgsmål til Det Fynske Fodbolduniversitet, er du altid velkommen til at kontakte DBU Fyns uddannelsesansvarlige, John Christensen, på joch@dbufyn.dk