Ambitionen i DBU’s nye børnestrategi er at skabe ”verdens bedste børnefodbold”- intet mindre. Den har de fynske klubber i den grad budt ind på, og vi oplever nu så stor interesse, at vi søger en person til at supplere vores nuværende team af børneklubrådgivere.

Arbejdsopgaverne
Med DBU’s nye børnesyn som fundamentet for dansk børnefodbold er opgaven at engagere små, mellemstore og store fodboldklubbers (frivillige) ledelser og børneudviklingstrænere til at udvikle klubberne henimod at skabe (endnu) bedre børnemiljøer.

Du får samtidig en aktiv rolle i forhold til at sikre netværk og samarbejde på tværs af klubberne, så vi i fællesskab kan løfte børnefodbolden.

Dine primære opgaver vil være:

  • Implementering af børnestrategien via konceptet DBU Børneklub – herunder lave og udføre udviklingsplaner sammen med klubberne
  • Rådgivning af DBU Fyns medlemsklubbers ledelser og børneudviklingstrænere
  • Opsøgende kontakt til klubber og evt. administrative opgaver i relation til DBU Børneklub-konceptet


Om dig
Vi søger en person med erfaring fra foreningslivet – og helst fodboldklubber – som enten klubleder eller træner, og som bliver tændt af ideen om at være med til at udvikle de fynske fodboldklubber og mere specifikt deres børnefodboldtilbud.

Det er desuden en fordel, hvis du har erfaring med og forståelse for arbejdet med børn - men, det er ikke et krav.

Jobbet kræver et positivt sind og gå-på-mod. Derudover er overblik, systematik, menneskelig forståelse og rummelighed vigtige egenskaber i arbejdet med klubbernes frivillige. Derudover forventer vi at:

  • Du har menneskelig forståelse, og kan lære fra dig
  • Du ikke er bange for at tage teten på møder
  • Du er struktureret og ansvarsbevidst
  • Du er god til at planlægge og organisere
  • Du har gode administrative kompetencer og kan begå dig på et solidt niveau i Microsoft Office-pakken

Til gengæld tilbyder vi et spændende og fleksibelt deltidsarbejde, hvor humøret er højt og en god service overfor vores medlemsklubber er helt centralt.

Mere om jobbet
Vi tilbyder en 1/4-tidsstilling - svarende til 9-10 timer om ugen i gennemsnit - og jobbet kan derfor fint kombineres med et andet fuldtids eller deltidsjob.

I din hverdag som børneklubrådgiver vil du have en stor grad af fleksibilitet, hvor du selv sammensætter dine arbejdsdage i samspil med de klubber, du arbejder med. Du blive en del af et spændende fodboldmiljø, hvor du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med vores øvrige børneklubrådgivere. Du forventes dog samtidig ret hurtigt at være selvkørende i dit arbejde i og med klubberne.

Du må forvente, at en stor del af arbejdstiden vil være ude i klubberne i eftermiddags- og aftentimerne på hverdage, ligesom der skal forventes weekendarbejde, da det typisk er der, der trænes og spilles kampe, og der klubbernes frivillige er til rådighed.

Du skal have bil til rådighed, da en stor del af arbejdet vil foregå ude i klubberne rundt på Fyn. Der udbetales kørselsgodtgørelse efter statens til enhver tid gældende takster.

Løn efter nærmere aftale.

Yderligere oplysninger kan fås hos Jacob Skov på jask@dbufyn.dk eller 63115997.

Send din ansøgning senest 17. apriljob@dbufyn.dk.


DBU Fyn ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Vi glæder os til at høre fra dig!