BK Posten har til huse i centrum af Odense i bydelen Bolbro, hvor de ligger klos op og ned ad naboklubberne Kildemosens BK og Bolbro GIF.

Et mere end udtjent og faldefærdigt klubhus har tidligere karakteriseret BK Posten, men med formand Casper Falkenberg i spidsen er der de seneste år sat skub i udviklingen af klubbens faciliteter.

En ny facade på klubhuset, modernisering af de eksisterende bade- og toiletfaciliteter samt nye spillerbokse ved både klubbens trænings- og kampbane kan allerede ses, hvis man følger Kildemosevej i Odense til ende.

Ifølge klubbens formand handler moderniseringen om mere end blot klubbens udseende:

”Vores klubhus har udefra længe lignet en nedrivningsklar bygning, men nu har vi fået skabt et klubhus som ser indbydende og attraktivt ud. En ny klubhusfacade virker måske umiddelbart blot som pynt, men det handler også om signal og image, og vi vil gerne signalere, at der er styr på tingene her, så det er det udtryk, klubben står frem med” forklarer Casper Falkenberg.

Gammel Facade Den gamle klubhusfacade
Ny Facade Den nye facade pynter
Bad Før (1) De gamle baderum trængte til en kærlig hånd
Renoveret Bad De renoverede baderum tager sig flot ud
Spillerbokse I Solskin De flotte nye spillerbokse på Postens anlæg
Casper I Spillerboks (1) En glad formand, der viser klubbens nye flotte spillerbokse frem

Vil give medlemmerne særlige oplevelser

Det er ikke kun klubbens bygninger, der er fokus på. BK Posten ønsker også at give deres medlemmer nogle helt særlige fodboldoplevelser, og selvom de fleste spillere i klubben har indset, at det nok ikke bliver til en Superliga-debut, synes de, det er sjovt, at der bliver lavet lidt ekstra lir ved deres kampe.

Dette skal en helt ny LED-måltavle på 2*1 meter hjælpe med. Klubben har fået penge til den fra Albani Fonden, og når byggetilladelsen til at sætte den op er på plads, vil klubben kunne lave spillerpræsentationer ved kampe og give deres trofaste sponsorer en flot fremvisning. Faktisk kommer måltavlen til at kunne drejes, så den også kan vendes fra klubbens kampbane over mod klubbens egen træningsbane og også over til naboerne fra Kildemosens BK’s træningsbaner.

Som en del af den bedre oplevelse med at spille i klubben har klubben også købt den ultimative model af VEO-kameraet, så man kan følge sit hold, hvis man ikke lige selv er med på banen en weekend. Alt sammen initiativer som skal være med til at gøre det federe at være medlem af BK Posten.

 

Masser af nye initiativer i sigte

Den næste nye store ting, BK Posten har på bedding, er tilblivelsen af en ny omklædningspavillon. Den skal erstatte det gamle udtjente skur ”Omklædning 3” og sikre, at klubben kan vokse i fremtiden. Planen er at bygge en ny pavillon på 9*9 meter. Den vil betyde, at klubben kan afvikle to kampe samtidigt, og at klubben måske på sigt kan åbnes for kvindehold. Lige nu har klubben ikke omklædningsfaciliteter at tilbyde et eventuelt kvindehold, så her er facilitetsfornyelsen direkte forbundet med udvikling af klubbens medlemsskare.

Klubben har allerede selv sparet en del penge sammen til projektet, og Odense Kommune har bevilget 450.000 kr. til det. Nu mangler klubben blot de sidste penge, som skal søges ved forskellige fonde, inden byggetilladelsen kan søges. Og det med at søge fonde er noget man lærer, når man gerne vil sætte skub i facilitetsudviklingen:

”Vi har jo brugt rigtig meget energi på at lave de her forbedringer. Man lærer i hvert fald, hvordan man laver gode fondsansøgninger og får et godt samarbejde med kommunen, som jo også er en vigtig samarbejdspartner, når det kommer til faciliteterne her i klubben. Vi har en hel masse idéer, og når den nye omklædningspavillon er bygget, vil den gamle her blive revet ned, og så kan vi jo fx få plads til en ny lækker terrasse og en udestue her ved klubhuset” fortæller Casper Falkenberg drømmende.

Omklædning 3 Til Nedrivning "Omklædning 3" til højre i billedet, skal rives ned, når den nye omklædningspavillon er klar
Terrasse Når "omklædning 3" er revet ned, er der planer om at bygge en ny udestue og lave en flot terrasse foran klubhuset
Casper Forklarer Om Ny Omklædningspavillon Her for klarer formanden, hvordan skuret til højre skal rives ned og den nye omklædningspavillon skal bygges
Tegning Udestue De foreløbige tegninger ser sådan her ud

Forhåbningen er ifølge formanden, at byggeriet af den nye omklædningspavillon kan startes op allerede i år.

Og i år er et særligt år for BK Posten. De har nemlig 80-års jubilæum den 2. maj 2022, hvilket de har i sinde at markere med en stor klubfest for alle i og omkring klubben lørdag den 30. april.

 

Fra DBU Fyn vil vi gerne ønske Boldklubben Posten stort tillykke med de nye flotte faciliteter – både dem der allerede er der, og dem som er på vej – samt et stort tillykke med jubilæet.