Hvis man med én præstation skulle forklare, hvad det betyder at være kampafgørende, kunne man passende pege på Mortens gyldne søndag i serie 4-braget ude mod lokalrivalerne fra Vindinge BK. 

Efter hjemmeholdet havde bragt sig foran 2-0 inden for de første 10 minutter, tog "Junior" sagen i egen hånd. Inden pausen fik han reduceret, og efter pauseteen tog fanden ved ham.

2-2, 2-3, 3-4, 3-5, 3-6, 3-7. Bom, bom, bom. Hele 6 gange lynede Junior i 2. halvleg.

Skarpskytten fra Østfyn

I Aunslev IF har Morten "Junior" Stenfelt bombet i mange år som frontløber for de hvide fra Østfyn. Her har han cyklet op og ned gennem serierækkerne med holdkammeraterne fra Aunslev, og uanset om det har været sæsoner i serie 2, 3 eller 4, har Morten altid været at finde i toppen af holdets topscorerliste.

Men, selvom han efterhånden er blevet en rutineret målræv på 36 år, bliver han aldrig træt af at score. Så, da vi taler med dagens mand i skysovs, er hans evaluering af sin egen præstation i kampen da også præget af en vis grad af tilfredshed:

- Det var en dag - specielt i 2. halvleg - hvor alt bare fungerer for mig, og alt hvad jeg rører ved ryger i kassen. Det sker i ny og næ, at man rammer sådan en kamp, og det er ret fedt, når det sker. Men, da jeg scorer for 6. og 7. gang tænker jeg alligevel, at det er utroligt, fortæller bomberen.

Han er dog ikke sen til at påpege, at holdkammeraterne har deres store andel i den vellykkede kamp. Der skal trods alt være nogen til at lægge de målgivende afleveringer. 

Også holdets træner er ret godt tilfreds med sin skarpskytte.

- Der er ingen tvivl om, at Morten sagtens kunne have klaret sig på en højere hylde end hos os i Aunslev, men det behøver han jo ikke at vide, fortæller Thomas Florczak med et smil, inden han tørt konstaterer:

- Han er ikke til salg!

Det forstår man godt, og det er faktisk kun en lille måneds tid siden, at "Junior" brilierede med 4 kasser i opgøret mod Søllinge, herunder et hattrick på bare 4 minutter.

Hjertet i Aunslev

Selvom Morten godt ved, at han gennem årene har klaret sig ganske godt og været en profil i klubben, har han aldrig søgt mod højere hylder.

- Jeg er en person, der trives godt i et trygt og kendt miljø, som jeg oplever i klubben. Det er der, mit fodboldhjerte ligger. Jeg tror, at den tryghed har stor betydning for, at jeg har kunnet fastholde min fodboldglæde i så mange år, afrunder "Junior" vores snak.

Morten har bestemt ingen ambitioner om at kvitte fodbolden lige foreløbigt. Og hvorfor skulle man egentligt også det, når man kan præstere, som det ses her - sort på hvidt:

Junior