Brænder du for at kombinere dine stærke, faglige kommunikationsevner med din passion for verdens sjoveste leg - fodbold? Så har vi et spændende job til dig.

Kort om jobbet

Stillingen er delt ansættelse mellem:

1. DBU Bredde (80%)

DBU Bredde er en samlende enhed, der repræsenterer de 6 DBU-lokalunioner, der alle beskæftiger sig med græsrodsfodbold i Danmark. Det er her, at fælles nationale beslutninger for dansk breddefodbold tages og understøttende indsatser koordineres og bringes til livs.

I denne del af jobbet kommer du til at blive et centralt omdrejningspunkt for den fælles kommunikation, herunder arbejdet med kampagner, koordinering og kommunikativ bistand til kolleger og fodboldpolitikere.

2. DBU Fyn (20%)

Hos DBU Fyn arbejder vi for de ca. 150 fynske klubber i forhold til turneringer, dommere, uddannelse mm. I denne del af jobbet indgår du sammen med DBU Fyns kommunikationschef i et tomands-team, der løser lokale, fynske kommunikationsopgaver i form af. f.eks. nyheder, nyhedsbreve, pressemeddelelser, kampagner og meget andet.

Du kommer her i det daglige til at indgå i et uformelt arbejdsmiljø med gode kolleger, hvor vi altid har klubbernes interesser for øje. En væsentlig del af jobbet vil dog også være mødeaktivitet - både online og fysisk rundt omkring i landet.

Om dig

Vi søger dig, som er enten nyuddannet indenfor kommunikation eller erfaren i faget, har stærke samarbejdsevner, og som møder de mange forskellige opgaver med gå-på-mod og god eksekveringsevne. Du trives med at kunne arbejde på flere fronter og med flere forskellige opgaver sideløbende.

Du har eventuelt en relevant nuværende eller tidligere ansættelse med dig som ballast, ligesom det kan være en fordel, at du er vant til at navigere i et (fodbold)politisk miljø. Du har eller har haft din gang i en fodboldklub og kender til og trives i fodboldverdenen.

Personligt er du typen, der møder dine kolleger med åbenhed og et smil på læben - også når tingene går stærkt - og som formår at skabe en positiv stemning omkring opgaveløsningen.

Løn og ansættelsesforhold

Du bliver formelt ansat hos DBU Fyn og referer til DBU Fyns administrationschef i forhold til de ansættelsesmæssige forhold.

Foruden lønnen bliver du en del af en attraktiv pensionsordning og sundhedsforsikring.

Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet. Vi har desuden fleksible arbejdstider, der giver god mulighed for at få job og privatliv til at hægne godt sammen. Ligeledes vil du indgå i et team fuld af fodboldglade kollegaer, hvor det ikke gør noget, at du kan finde din humoristiske side frem.

Stillingen er i første omgang tidsbegrænset frem til 31. december 2023, men med gode muligheder for forlængelse.

Ansøg eller hør nærmere

Kan du kende dig selv i ovenstående, og lyder jobbet i det hele taget spændende, hører vi meget gerne fra dig i form af en ansøgning. Der ansøges ved at klikke på "Ansøg" herunder. Vi skal modtage din ansøgning senest den 19. januar 2023 kl. 08.00.


Vil du i første omgang gerne vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte:

Jacob Schade Skov, kommunikationschef
6311 5997, jask@dbufyn.dk

eller

Claus Gramm Pedersen, administrationschef
51460358

Læs mere

Om DBU Bredde

Om DBU Fyn