På torsdag afholder vi et webinar på TEAMS fra kl. 20.00-21.00, hvor vi overordnet præsenterer indholdet af DBU’s nye børnestrategi, herunder det børnesyn, som den udspringer fra. Det er nemlig grundstenen i, hvordan vi i samarbejde med de fynske fodboldklubber gerne vil udvikle børnefodbolden.

I forbindelse med vores invitation til webinaret har vi taget en snak med ungdomstræner i Glamsbjerg IF, Tommy Aistrup, der har valgt at deltage. Han har ikke tidligere hørt eller haft kendskab til DBU’s Børnestrategi og glæder sig derfor meget til webinaret på torsdag.

Hvorfor har du valgt at deltage på webinaret?

- Da jeg er ungdomstræner i Glamsbjerg IF, har jeg valgt at deltage på webinaret, fordi jeg gerne vil blive klogere på vejen til udvikling af vores børns fodbold.

Hvad var det i invitationen, der fangede din interesse?

- Det var i stor grad muligheden for at blive informeret om strategien, da jeg ikke i forvejen har hørt eller haft kendskab til strategien.

Hvad håber du på, at DBU’s nye børnestrategi kan bidrage med til din klub og for fynsk fodbold generelt?

- Jeg håber, at den kan bidrage til en bedre forståelse for, hvordan vi får mere fodboldglade unger. Og så ønsker vi i klubben at skabe et bedre samarbejde med DBU Fyn vedrørende børnene, og hvilke værktøjer der kan tilbydes.

 

Tilmeldingsfristen nærmer sig

Det er stadig muligt at deltage på webinaret. Tilmeldingsfrist er onsdag den 27. oktober kl. 12.00, og alle kan deltage.

Vi sender et link til selve webinaret dagen før mødet, så de tilmeldte har mulighed for at klikke sig ind og deltage ved mødets start torsdag den 28. oktober kl. 20.00.

Det kræver ikke noget teknisk setup for at deltage – det kræver blot, at man har en PC, Mac, tablet eller mobil til rådighed, hvorfra man kan åbne det link, man som tilmeldt får tilsendt.

Vi glæder os til at se jer til TEAMS-mødet. Sådan starter vi sammen den spændende rejse mod Verdens Bedste Børnefodbold!

Tilmelding til webinaret er nødvendig.