DBU Fyn inviterer de fynske fodboldklubber til dialogmøde om, hvordan vi på bedst mulig vis kan omsætte DBU's nye børnefodboldstrategi til praksis ude i klubberne via det vi kalder DBU Børneklub. 

På mødet bliver I præsenteret dels for tankerne i DBU's Børnestrategi og for den del af den, der handler om implementeringen ude i klubberne. I vil desuden få mulighed for at drøfte det hele med klubber, der har nogenlunde samme antal børne- og ungdomsmedlemmer som jer, så vi kan snakke implementering så tæt på jeres hverdag som muligt.


Derfor deltager B1913
Nils Holmsted Kruse, som er træner og holdleder i B1913, deltager på dialogmødet. Han fortæller, at et af brændpunkterne i klubben er børnefodbolden: 

- Vi deltager ved dialogmødet, da vi i klubben har stort fokus på udviklingen af børnefodbolden. Her vil den nye børnestrategi selvfølgelig få stor indflydelse på de skridt, vi tager i fremtiden, kombineret med vores egen børnestrategi og Den nye Blå filosofi for børnefodbolden, siger han og forklarer yderligere om sine forventninger til mødet: 

- Vi forventer at få gode inputs til, hvordan vi kan implementere strategien bredt, og nogle yderligere fifs til at få forældrene mere på banen i forhold til den og børnefodbolden i det hele taget. Man kan som moderne fodboldklub ikke lukke sig selv, og det er vigtigt at hente al den inspiration ind, som man kan, fortæller Nils. 

Tilmelding 
Dialogmødet finder sted i Dalum IF tirsdag den 23. november 2021 fra kl. 18.30-21.00.

Alle interesserede fra jeres klub kan deltage, og vi håber meget på at se jer. Tilmeldingsfristen er fredag den 19. november 2021.

 

OBS: De tidligere udmeldte dialogmøder er nu i stedet samlet til ét.

Til dialogmødet vil der være en sandwich samt drikkelse.

Vi glæder os til at se jer til dialogmødet, der bliver et af de første afsæt for vores fælles, spændende rejse mod at skabe Verdens Bedste Børnefodbold!