Jens Fønsskov Olsen har været U18/U19-landstræner for drenge siden 1. august 2020. I sin ansættelse indgår han i en trænercyklus af to års varighed, som betyder, at han hvert år skifter mellem at være U18- og U19-landstræner, så han følger en årgang i to år, inden han får en ny.

På sin aften på Det Fynske Fodbolduniversitet vil Jens på banen vise nogle offensive elementer, som han typisk arbejder med på en landsholdssamling. Efterfølgende følger han det op med ord og klip indendørs.

  • Jeg ser frem til at besøge Det Fynske Fodbolduniversitet, og jeg glæder mig både til delen på banen, men også til at fortælle om min dagligdag som ungdomslandstræner, og om hvordan jeg synes, at dansk talentudvikling står pt. i forhold til udlandet. Jeg vil også komme lidt ind på, hvordan, jeg tror, spillet udvikler sig, og hvilke krav det vil stille til de spillere, vi skal uddanne, udtaler Jens Fønsskov Olsen.

 

Det praktiske

Jens Fønsskov Olsen gæster Det Fynske Fodbolduniversitet mandag den 13. december 2021. Kurset afholdes i Ådalen hos OB på Sdr. Boulevard 172. Kurset varer fra kl. 18.00-21.00. Tilmeldingsfristen er den 11. december 2021.

Pris pr. deltager pr. aften kr. 350,-.
Det Fynske Fodbolduniversitet består i sin helhed af fem aftenkurser. Man tilmelder sig den enkelte kursusaften separat, men hvis du tilmelder dig og møder frem til alle fem kurser, får du refunderet prisen på det ene efterfølgende. Du kan læse mere om temaerne for de andre aftener her.

Timerne på Det Fynske Fodbolduniversitet giver dig point til opretholdelse af din B- eller C-licens. Hver kursusaften tæller tre point. Læs mere her

OBS! Ønsker man at tilmelde andre fra klubben, kan det gøres i KlubOffice via menuen Uddannelse > Åbne kurser. Dobbeltklik på kurset, søg personerne frem og tilmeld dem.

 

Dette års fynske fodbolduniversitet starter torsdag den 18. november, hvor Frank Hjortebjerg er instruktør.
Læs mere om denne aften og tilmeld dig her
Der er tilmeldingsfrist til denne aften den 16. november 2021.

Anden aften er torsdag den 2. december, hvor Viborgs cheftræner, Lars Friis, er instruktør.
Læs mere om aftenen og tilmeld dig her.
Der er tilmeldingsfrist til denne aften den 30. november 2021.