Fysisk træning af børnespillere – webinar med Bo Nielsen tirsdag den 16. marts 2021

Bør man overhovedet lave fysisk træning med et børnefodboldhold? Og hvis man skal, kan man så bare kopiere den fysiske træning, man ville lave med et seniorhold?

På webinaret svarer Bo Nielsen på spørgsmålet om, hvorfor eller hvorfor ikke den fysiske træning skal prioriteres fra U7 til U15. Her kan du få baggrunden for, hvorfor børne- og ungdomsspillere ikke skal trænes som små voksne, og hvordan vi med bold i alle træningsøvelser, kan være med til at udvikle på spillernes fysiske potentiale og heraf gøre det motiverende for både spillere og trænere.

 

Bo Nielsen

Bo Nielsen er en træner med stor erfaring fra bl.a. Brøndby IF. Han er nu fuldtids fysisk træner i OB med ansvaret for den fysiske træning på akademiet.

 

  • Det er nok ikke alle børnetrænere, der er helt up to date med den nyeste viden om fysisk træning for børn, og det skal ingen bebrejdes, men på vores planlagte webinar får man altså muligheden for at blive en del klogere på området. Her gøres tro til viden, når Bo Nielsen fortæller om, hvordan den fysiske træning af et børnehold kan udføres, udtaler uddannelseskoordinator ved DBU Fyn, John Christensen.

 

Webinaret foregår tirsdag den 16. marts 2021 kl. 19.00-21.00. Det koster kr. 100,- at deltage i webinaret.

Der er tilmeldingsfrist den 15. marts. Alle tilmeldte vil få tilsendt et link til webinaret på dagen for afholdelsen.

Hvis du har en B- eller C-licens kan du refreshe den med 2 points via deltagelse på webinaret.

 

 

Få bliver stjerner, men alle børn skal have stjernestunder i fodbolden – webinar med Jan Knudsen den 24. marts 2021

Vi oplever desværre et frafald af børnespillere i dansk fodbold. Der kan være mange grunde til frafaldet, men en af dem er, at mange børn oplever en tidlig selektion i bredde og elite. DBU mener, at børn ikke skal opdeles på den måde. De skal ganske enkelt betragtes som børn og behandles derefter. Det er netop det, dette webinar kommer til at handle om.

 

  • Jeg er ualmindelig stolt over, at Jan Knudsen har sagt ja til at undervise i god børnetræning på vores webinar. Jan er en erfaren DBU-instruktør og træner på mange niveauer – også børn. Jan vil vise, hvordan man kan udføre fantastisk børnetræning, uden den omtalte tidlige selektion i bredde og elite, og alligevel tilgodese børn på mange niveauer. Jan er en mand med skarpe holdninger, og der vil være god tid til debat med kursisterne på webinaret, udtaler John Christensen fra DBU Fyn.

Webinaret foregår onsdag den 24. marts 2021 kl. 19.00-21.00. Det koster kr. 100,- at deltage i webinaret.

Der er tilmeldingsfrist den 23. marts. Alle tilmeldte vil få tilsendt et link til webinaret på dagen for afholdelsen.

Hvis du har en B- eller C-licens kan du refreshe den med 2 points via deltagelse på webinaret.

Som klub kan I tilmelde trænere til begge webinarer via KlubOffice. I menuen skal I klikke på "Uddannelse" > "Åbne kurser".

 

Jan Knudsen

Jan Knudsen er en erfaren DBU-instruktør og har været træner på mange forskellige niveauer. Glæd dig til at høre ham dele ud af sine erfaringer på webinaret den 24. marts.