Gode dommere er vigtige for gode fodboldoplevelser.

 

Det er ingen hemmelighed, at vi mangler dommere i fynsk fodbold. Hos DBU Fyn har vi tidligere opfordret de fynske klubber til at hjælpe med at skaffe flere nye dommeraspiranter.

Nu vil vi prøve at gøre det let for jer som klub at række ud til jeres store netværk af fodboldinteresserede fynboer. Måske kunne nogle pensionerede fodboldspillere, nogle fodboldforældre eller -bedsteforældre, som I har kontakt til, være interesserede i at afprøve en ny hobby som fodbolddommer?

 

Derfor har vi lavet en lille klubpakke med et tekstforslag og et billede i lidt forskellige formater, som I kan bruge online. Det har vi som sagt gjort for at gøre det nemt for jer at række ud til jeres store netværk og sammen med os vække dommerinteressen hos endnu flere.

 

Klubpakke

Vi har lavet et tekstforslag, som I er velkomne til at bruge helt, som det er eller rette i det, så det passer bedre til fx jeres Facebook, hjemmeside eller lignende. Find tekstforslaget her.

Dette billede kan I frit benytte, hvis I ønsker at hjælpe os med at tiltrække nye dommere.

Dommerrekvisitter 1200X800

Download billedet i seks forskellige formater her:

  • 1200x1200 (Facebook standardbillede eller kvadratisk billede til jeres hjemmeside)
  • 1200x628 (Facebook linkbillede eller horisontalt billede til jeres hjemmeside)
  • 820x312 (Facebook coverbillede eller lille horisontalt billede til jeres hjemmeside)
  • 1080x1080
  • 1200x800
  • 1920x1280 (Oprindeligt stort format)

 

Lige nu er der tre dommergrundkurser åbne for tilmelding, og der kommer løbende nye kurser til. Tjek gerne linket i tekstforslaget for at se de aktuelle kurser, inden I lægger opslaget op på jeres online kanaler. Linket vil altid vise ind til de aktuelle dommergrundkurser, så det samme link vil også være gældende om et par måneder, når de nuværende åbne kurser er afviklet, og der er lagt nye kurser op.

 

Vi håber, I har lyst til at hjælpe både os og jer selv med at skaffe nye dommere til alle de fynske fodboldkampe.

 

Har I spørgsmål, er I meget velkomne til at kontakte kommunikationskonsulent hos DBU Fyn, Sarah Hoffmann: