Lige inden nytår, nærmere bestemt den 29. december 2020, forlængede regeringen de nuværende skærpede nationale corona-restriktioner. Det betyder, at de nu gælder til og med den 17. januar 2021. 

Med et forsamlinsgforbud på maks. 10 personer for alle alderskategorier, er det ikke muligt at spille fodboldkampe og -stævner før tidligst den 18. januar 2021. Det betyder, at DBU Fyn har aflyst alle planlagte stævner og kampe de kommende to uger. Det er naturligvis heller ikke muligt for de fynske klubber at arrangere træningskampe med hinanden i denne tid, da forsamlingsforbuddet på 10 skal overholdes.

Derudover er det ikke tilladt at spille fodbold (eller futsal) indendørs i denne tid, da alle indendørs idrætsfaciliteter skal holdes lukket.

Det er fortsat muligt at lave udendørs fodboldaktiviteter i grupper af maks. 10 personer. Læs mere om muligheder, retningslinjer, opmærksomhedspunkter og gode råd her.

 

Bestik af situationen

DBU Fyn vil nu straks vurdere situationen og konsekvensen af de forlængede restriktioner nærmere i forhold til vores turneringsaktiviteter. De fynske klubber vil naturligvis blive holdt løbende informeret, når der er nyt herom. Det gælder blandt andet i forhold til kvalifikationen til Fynsmesterskaberne i indendørs fodbold og futsal for ungdomsholdene.

Hvad der er muligt efter den 17. januar 2021 afhænger helt og holdent af retningslinjerne fra myndighederne. Så snart vi ved mere om dem, kan vi planlægge resten af vintersæsonen.