Med et forsamlingsforbud på maks. 5 personer for alle alderskategorier, er det ikke muligt at spille fodboldkampe og -stævner før foreløbigt den 8. februar 2021. Det betyder, at DBU Fyn har aflyst alle planlagte stævner og kampe i denne periode. Det er naturligvis heller ikke muligt for de fynske klubber at arrangere træningskampe med hinanden i denne tid, da forsamlingsforbuddet på 5 skal overholdes.

Derudover er det ikke tilladt at spille fodbold (eller futsal) indendørs i denne tid, da alle indendørs idrætsfaciliteter skal holdes lukket. Det betyder desværre, at vores fynsmesterskaber i år er aflyst.

 

DBU Fyn VinterBOLD

Den oprindelige plan var, at VinterBOLD for børn og unge skulle have startet i uge 5, men grundet de forlængede restriktioner er dette nu ikke muligt. Vi satser dog fortsat at kunne lave en eller anden form for VinterBOLD-turnering så snart restriktionerne tillader det.

Vi forlænger derfor fristen for tilmelding til VinterBOLD, som ellers var på søndag den 17. januar. Nu er den foreløbigt sat til den 7. februar. Så hvis I vil have muligheden for at være med i VinterBOLD, når vi må spille igen, er det fortsat muligt at tilmelde jeres hold. Der er VinterBOLD for både børn, ungdom og senior.

 

Tilmelding til forårets turnering

Der er vist ingen tvivl om, at vi alle sammen glæder os til, at vi må spille igen. Vi tager de positive briller på og glæder os over, at vi i næste uge (uge 3) åbner for tilmeldingen til forårets turnering. Tilmelding af hold sker som altid i KlubOffice.