I den sammenhæng vil Aamer Al-Khatib præge de daglige arbejdsopgaver hos DBU Fyns-kommunikationsteam. Hans primære opgave vil blandt andet være formidling af inspirationshistorier fra de fynske fodboldklubber. Derudover vil han arbejde med nyhedsbreve og i særlig grad kommunikationsopgaver i relation til udrulningen af DBU’s nye børnestrategi på Fyn.

- Jeg glæder mig utroligt meget til at arbejde med en masse interessante fodboldhistorier ude fra klubberne på Fyn. Det har altid været min store drøm at arbejde med fodbold, og da jeg kommer til at få indflydelse på kommunikationen omkring den nye børnestrategi, er det en kæmpe fornøjelse, og jeg kan ikke vente med at komme i gang, siger han.

Nysgerrighed og stædighed som drive
Aamer Al-Khatib studerer til dagligt ’Cand.mag i Journalistik’ på Syddansk Universitet i Odense. Han har også en bachelor i ’Spanske og spanskamerikanske studier’ med sidefag i Engelsk. Han har altid haft et specifikt mål med sin uddannelse.

 - Min nysgerrighed og stædighed har altid drevet mig, og det er ingen undtagelse i forhold til mit store ønske om at bruge min uddannelse til at arbejde med sport og især fodbold. Derfor tænker jeg, at DBU Fyn og jeg er et perfekt match til at opsnuse og dele inspirerende fodboldhistorier, fortæller han.

Når Aamer Al-Khatib er færdiguddannet i sommeren 2022, er hans endegyldige mål at specialisere sig som sportsjournalist.