Tiden tæller ned på haluret. Bolden danser på trægulvet, spilles ind på banden i en perfekt aflevering til jeres frie angriber, som får netmaskerne til at blafre.

Selvom sommeren kun lige akkurat er ovre, er det allerede blevet tid til at tilmelde jeres hold til indefodbold til vinteren 2020/2021.

 

Tilmeld jeres hold til indefodbold nu

Tilmeldingen til denne vinters indefodbold er åben fra fredag den 25. september 2020. Der er tilmeldingsfrist for børne- og ungdomshold onsdag den 7. oktober 2020.

På disse links kan du se spilledage, tilmeldingsfrister og priser for de forskellige indefodboldstævner:

 

Indefodbold for seniorhold og "de gamle"

For seniorhold er der stævne den 21. november 2020 med tilmeldingsfrist den 8. november 2020. For seniorhold og "de gamle" spilles der FM den 16. januar 2021. Tilmeldingsfristen hertil er den 3. januar 2021. Yderligere info om spilledage, regler mm. finder her:

 

 

Alle tilmeldinger til indefodbold sker i KlubOffice
Du tilmelder hold til indefodbold  i KlubOffice. Klik på Turneringer og hold > Holdtilmelding > Turneringer og stævner. Husk, at der altid skal være givet tilladelse til Pop-up-vinduer i KlubOffice.

Hvis du er i tvivl, kan du måske finde hjælp i manualen på forsiden af KlubOffice. Ellers er du altid velkommen til at kontakte DBU Fyns administration på info@dbufyn.dk eller 6617 8218.