’Mine stats’ skubber resultater, målscorere og assists fra de mere end 300.000 breddefodboldkampe, der spilles hvert år, helt ud til kampenes aktører.

Det skal gøre det sjovere at være fodboldspiller, træner, holdleder –  og at følge med som forælder via funktionen 'kontaktperson'.

Livescore giver muligheder

’Mine stats’ bliver fodret af resultater fra kampe - og fra de mange frivillige ildsjæle, der livescorer fra fodboldkampe og indberetter kampfakta som målscorere, assists, ind- og udskiftninger.

Det giver mulighed for at vise, hvilken formation, der fungerer bedst. Hvornår holdet scorer flest mål i kampene. Og hvor meget spilletid de enkelte spillere på holdet har fået.

”Med ’Mine stats’ kan vi for alvor honorere det frivillige arbejde, der bliver lavet ude i klubberne. Rigtigt mange hold og klubber har faste livescore- og kampfaktaindberettere, og det kommer nu spillere, trænere og forældre til gavn,” fortæller IT-chef i DBU, Heidi Lüthje.   

I den nye sæson skal trænere og holdledere også registreres på det elektroniske holdkort. Derfor er der allerede nu interessante indblik at hente for staben uden for banen. 

 

Motivation til mere fodbold 

En undersøgelse foretaget af DBU i 2018 viser, at tre ud af fire fodboldspillere får motivation til at spille mere fodbold ved at få indblik i egne præstationer.

Én af dem er Emilie Dolleris Billing fra Fortuna Hjørring, der bruger Fodbold app'en til at holde snor i fodboldlivet uden for banen. 

"Jeg bruger Fodbold app'en først og fremmest til at kunne følge mit eget hold og de andre i U18DM ligaen LIVE. Men også for at kunne se hvor i tabellen vi ligger, hvornår vi skal spille kamp og se de forskellige statistikker i min egen række," fortæller Emilie Dolleris Billing. 

Livescore og kampfakta fra breddekampe er de senere år blevet mere udbredt. Der bliver nu registreret kampfakta på mere end halvdelen af alle kampe med holdkort.  

Se hvordan I kommer i gang med livescore i din klub. 

Se hvordan livescore skaber en ny form for frivillighed i FC Horsens og Flauenskjold IF.