Det er efterhånden blevet en god og festlig tradition at fejre og hylde fynsk fodbold til den årlige awardfest Fynsk Fodbold Award.

Sådan bliver det dog ikke i år.

- Med den udvikling vi ser på smittetallene i øjeblikket, ser vi os nødsaget til at aflyse årets awardfest. Selvom fynsk fodbold og de mange frivillige fortjener at blive hyldet, må det naturligvis ikke ske på bekostning af folks sundhed. Det vil i den nuværende situation være uhensigtsmæssigt at bringe mange folk sammen, når eksperterne fraråder det, forklarer DBU Fyns administrationschef Claus Gramm Pedersen, og fortsætter:

- Det hele så anderledes ud tilbage i august, hvor flere kulturinstitutioner som f.eks. teatre åbnede med siddende gæster og afstand mellem dem. Derfor har vi indtil nu arbejdet på at gennemføre awarden under lignende rammer. Men, med den senest udvikling, må vi altså nu erkende, at det ikke bliver muligt.


Fynsk fodboldfest i 2021

Selvom 2020 på mange måder er et anderledes år, spilles der heldigvis igen og stadig fodbold rundt om på de fynske fodboldbaner. Og der er gudskelov stadig en masse frivillige, der knokler for at skabe gode oplevelser for børn, unge og voksne i fodboldklubberne både på og uden for banen. Der vil med andre ord også næste år være en masse klubber og personer at hylde for deres store indsats og dermed grobund for endnu fynsk fodboldfest.

- Fynsk Fodbold Award vender stærkt tilbage i 2021. Man kan derfor allerede nu kan sætte kryds i kalenderen d. 29. oktober 2021, afrunder Claus Gramm Pedersen.