En inspirationstræning koster kr. 1000,-, som klubben kan søge dækket hos DBU Fyn Albanipuljen.

Når I bestiller en inspirationstræning fx til trænerne for jeres ungdomshold, kommer vi ud i jeres normale træningstid og viser eksempler på en god træning med et specifikt emne.

 

I videoen fra Aarup ovenfor var temaet for U18-pigernes træning genpres, og der er naturligvis mange lignende spilmæssige emner, der kunne være relevante.

I kunne fx også vælge at få inspiration til, hvordan I laver en begavet fysisk træning med bold, så den fysiske træning kan understøtte spillestilen.

  • Hvis man gerne vil spille med små afleveringer op af banen i kampene, men starter alle træninger ud med at lade spillerne piske rundt om banen i deres fysiske træning, så er der noget, der ikke hænger sammen. Det er sådan nogle ting, vi fx vil kunne hjælpe med at give inspiration til, så spillerne får en bedre træning all around, og så det bliver sjovere at være træner, udtaler John Christensen, der er uddannelseskoordinator og instruktør hos DBU Fyn.

Et andet emne, som, før vi får set os om, er relevant, kunne være, hvordan man kan lave en spændende indendørs træning, så vi sikrer, at der finder sjov fodboldtræning sted med god læring året rundt. Mulighederne er mange…

 

Vil du gerne høre mere om mulighederne i en inspirationstræning, er du velkommen til at kontakte John Christensen på joch@dbufyn.dk eller 63115995.

 

Læs mere om inspirationstræningskonceptet her