Den ene aften på Det Fynske Fodbolduniversitet ledes af Carsten Dohm.

Carsten Dohm er en af dansk ungdomsfodbolds mest rutinerede og succesrige talentudviklere. Han har tidligere været ansat i Brøndby IF og FC Nordsjælland, hvor han var med til at udvikle topspillere som blandt andre Daniel Agger, Thomas Kahlenberg, Nicolaj Boilesen, Michael Krohn-Dehli, Danny Olsen, Jores Okore og mange flere.

Carsten Dohm var også konsulent under Mads Davidsen i Shanghai SIPG i et par år, hvor han fik til opgave at arbejde med at udvikle trænere, spillere og setup’et på klubbens akademi.

Carsten Dohm er ekspert i udvikling, og for ham handler det om, at man har for øje, hvad spilleren kunne i går, hvad han/hun kan i dag og hvad han/hun skal kunne i morgen. Med det afsæt vil hans tema på Det Fynske Fodbolduniversitet være "Intelligente bevægelser og handlinger i fodbold".

”Jeg kommer til at give trænerne en lidt bredere palet af, hvordan vi alderssvarende kan arbejde med de vigtige elementer indenfor temaet. Der er stadig plads til forbedringer - nationalt - når vi lægger fokus på evnen til at træffe gode beslutninger i spillet. For at nå til dette stadie er der afgørende faser og færdigheder, vi - trænere som spillere - skal igennem og skabe forståelse og læring omkring. Det er disse faser jeg vil belyse,” fortæller Carsten Dohm.

 

”I Kina skaber man soldater – i Danmark prøver vi at skabe fodboldspillere”

Overskriften her er nok lidt karikeret, men Carsten Dohm vil på aftenen også fortælle om sit ophold i Kina og ikke mindst perspektivere forskellene mellem dansk og asiatisk (trænings)kultur.

Det vil helt sikkert skinne igennem på aftenen, at Carsten er meget optaget af, hvordan vi skaber selvstændige fodboldspillere, hvilket er relevant for trænere af alle niveauer.

 

Alt det praktiske

Opdateret den 19/10-20:

Af private årsager er kurset med Carsten Dohm foreløbigt udsat. Vi opdaterer, når der er fundet en ny dato for Carstens aften på Det Fynske Fodbolduniversitet.

OBS! Ønsker man at tilmelde andre fra klubben, kan det gøres i KlubOffice via menuen Uddannelse > Åbne kurser. Dobbeltklik på kurset, søg personerne frem og tilmeld dem.

Timerne på Det Fynske Fodbolduniversitet giver dig point til opretholdelse af din B- eller C-licens. Hver kursusaften tæller tre point. Læs mere her

Pris pr. deltager pr. aften kr. 300,-.
Det Fynske Fodbolduniversitet består i alt af fem kursusaftener. Man tilmelder sig den enkelte kursusaften separat, men hvis du tilmelder dig alle fem kurser, får du det ene kursus refunderet efterfølgende.