Iført mundbind og bevæbnet med håndsprit tog Langeskov IF's børnehold på togt rundt i lokalsamfundets gader. Med sig havde de en julekalender med klubbens motiv påtrykt. I alt lød beholdningen på 800 julekalendere, som var solgt på ganske få timer.

- Jeg må sige, at vi var overrasket over, hvor hurtigt salget gik. Det var virkelig fedt at mærke opbakningen fra byens borgere til vores klub, forklarer klubbens børneformand Ulrik Sundahl Sørensen og fortæller videre:

- Jeg havde forud for dagen lavet et opslag på klubbens Facebook-side og delt det ind i de Langeskov-Facebooksider, jeg kendte til med en opfordring til at bakke op om klubben. Jeg tror, det gjorde en stor forskel, at mange folk på forhånd havde set, at ungerne kom rundt med julekalenderen.

Tjen penge og støt et godt formål

Der er fortsat åbent for bestilling af DBU og Red Barnets julekalender, som leveres fra dag til dag. Det betyder, at din klub/dit hold også fortsat kan få ekstra mønter i kassen.

I kan vælge to modeller for salget:

  • Med returret: I tjener kr. 15,- pr. julekalender og har ingen risiko. Alle ikke-solgte kalendere kan returneres. 
  • Uden returret: I tjener kr. 21,- pr. julekalender, og I hæfter for alle de bestilte kalendere

Det øvrige overskud fra salget går dels til Red Barnets projekt Plads Til Alle og dels til DBU's almennyttige arbejde i foreningslivet.

Det er ikke længere muligt at få trykt klubbens motiv på kalenderen (af hensyn til produktionstiden), men den kan bestilles med standardmotid.

Med julekalenderen følger muligheden for at vinde forskellige præmier. Spillemyndigheden har givet tilladelse til salg af julekalenderen i hele Danmark, og I skal derfor IKKE ansøge om tilladelse.

Ovenfor har I fået et godt tip til, hvordan I kan sætte fut under jeres julekalendersalg.


Har I også mærket loksamfundets opbakning?

Så tip os gerne på info@dbufyn.dk. 

Andre gode klubhistorier modtager vi også gerne tip omkring. Der foregår heldigvis fortsat rigtigt mange gode ting ude i de fynske fodboldklubber, selvom tiderne er lidt skøre.