Troels Bech er en mand med et alsidigt CV. Han har både været kvindetræner, Superligatræner i flere forskellige klubber og sportsdirektør i Brøndby IF fra 2015 til 2018. Den 24. november gæster han Det Fynske Fodbolduniversitet som instruktør.

Grundet Corona-restriktionerne vil hele kurset foregå som et foredrag indenfor, hvor deltagerne naturligvis kan sidde med god afstand til hinanden.

Aftenens emne vil handle om tendenser og udvikling i dansk og international fodbold.

Troels vil understøtte sit foredrag af en del video og perspektivere til dagligdagens træning i ude klubberne. Her vil du kunne få gode råd til, hvordan du som træner kan arbejde med dine spilleres færdigheder i forhold til de tendenser, som Troels vil fremhæve. Det kan fx være eksempler på træningsemner, som giver mening at tage op, hvis man vil følge tendenserne i spillets udvikling.

Nogle af de tendenser, som Troels Bech finder interessante, er den større taktiske fleksibilitet, og at totalfodbold vender tilbage. Derudover er det spændende, hvad der kommer efter presfodbolden. Det kan også være interessant at se på, hvilke områder Danmark er first mover på.

Alt dette kan du blive klogere på, når Troels Bech gæster Det Fynske Fodbolduniversitet.

 

Det praktiske

Troels Bech besøger Det Fynske Fodbolduniversitet tirsdag den 24. november 2020. Det foregår fra kl. 18.00-21.00 hos Boldklubben Marienlyst på Windelsvej 138 i Odense.

OBS! Ønsker man at tilmelde andre fra klubben, kan det gøres i KlubOffice via menuen Uddannelse > Åbne kurser. Dobbeltklik på kurset, søg personerne frem og tilmeld dem.

Timerne på Det Fynske Fodbolduniversitet giver dig point til opretholdelse af din B- eller C-licens. Hver kursusaften tæller tre point. Læs mere her. VÆR OPMÆRKSOM PÅ, AT DETTE FYNSKE FODBOLDUNIVERSITET GRUNDET CORONA-RESTRIKTIONERNE KAN ENDE MED AT VÆRE EN AF FÅ MULIGHEDER, MAN SOM TRÆNER HAR FOR AT SAMLE REFRESH-POINT SAMMEN DENNE VINTER.

Pris pr. deltager kr. 300,-.