”Søger træningskamp i næste uge. Vi har bane, men kommer også gerne til jer”. Sådan ser et opslag ud i én af de mange Facebook-grupper, hvor landets fodboldtrænere leder med lys og lygte efter modstanderhold.
’Træningskampe’ i Fodbold app’en hjælper trænere med at finde et godt match – og sikrer at kampen også kommer ind i klubbens system. 

En markedsplads for træningskampe 

Hele fodbold-Danmark hungrer efter at komme tilbage til at spille kampe. Med de nye corona-retningslinjer kan fodboldsulten stilles med træningskampe, indtil turneringerne ruller på den anden side af sommerferien, eller ved sommerens træningsturnering: ’Sommerbold’.
DBU’s IT-systemer er til rådighed for alle landets trænere og holdledere til at oprette enkeltstående træningskampe.

Når trænere arrangerer træningskampe i Fodbold app’en, oprettes de også automatisk i klubbens administrationssystem, KlubOffice. Hvis der er åbnet op for det i klubben, kan der også bestilles en dommer til kampen.

’Træningskampe’ er en form for markedsplads, hvor trænere kan oprette et ønske til en træningskamp, som andre trænere kan byde ind på. Det hele foregår i Fodbold app’en. Se hele flowet i videoen her, eller i guiden til 'Træningskampe' her. 

Du skal have hvervet ’Træningskampopretter’ i KlubOffice – og være på et stamhold i klubben – før du kan benytte ’Træningskampe’.

Klubbens valg

’Træningskampe’ tager ikke alt arbejdet ud af hænderne på kampfordeleren. Det er således fortsat klubben, der deler rettigheder ud til at oprette træningskampe. Det er også muligt at begrænse træneren til enkelte tidspunkter på ugen.

På den måde kan klubben sikre, at der ikke opstår dobbeltbookinger på anlægget.

Se i videoen her, hvad klubben skal gøre for at give adgang til at klubbens trænere kan arrangere træningskampe.