Med et forsamlingsforbud, der er hævet til 50, er vi ved at være tilbage på stor klinge på træningsbanerne. Hvor er det dejligt!

Det fejrer vi selvfølgelig med to sæt nye DBU Træningsprogrammer til den kommende uge specialtilpasset til den årgang, du er træner for. Bemærk, at efter sommerferien sendes DBU Træningsprogrammer igen direkte pr. mail til korrekt registrerede børne- og ungdomstrænere (se guiden nederst i artiklen)

DBU Træningsprogrammer er en service fra DBU Bredde til alle landets børne- og ungdomstrænere. Sidst på ugen får du tilsendt (når turneringerne er aktive) to komplette træningsprogrammer med beskrivelser i ord, billeder og video. Her i corona-tiden er en del turneringer ikke længere aktive;- derfor er træningsprogrammerne flyttet online, til gratis brug for alle interesserede.

Træningsprogrammer tilpasset hver årgang
Temaet for træningsprogrammerne op til U12 i denne uge er pasninger. Husk, at spillerne skal have låst fodled, og støttefoden peger i den retning, man gerne vil spille bolden.

For U13-U19 er temaet for træningsprogrammerne denne gang endelig de lidt større spil. Da mange hold begynder at spille kampe, træne større spil og gerne vil nå det hele inden sommerferien, skal I være opmærksomme på, at jeres spillere ikke får overbelastningsskader.


Find corona-regler, protokoller og svar på dine spørgsmål her

Din klub har tilmeldt hold til efterårsturneringen, så husk som træner at blive koblet på turneringsholdet med holdhverv i Klubinfo - så får du nemlig automatisk DBU Træningsprogrammer i din indbakke hver uge.

Det gøres helt enkelt i KlubOffice - se guide her. Din klub kan hjælpe dig med registreringen.