DBU Fyn Sommerbold er træningsturneringer/-stævner for alle lige fra de mindste til de ældste. Og meget tyder på, at rigtig mange fynske hold hungrer efter at komme ud og spille kamp så hurtigt som muligt. Halvandet døgn efter lanceringen af Sommerbold-tilbuddet er der således tæt på 200 fynske hold, der er klar til at spille, hvis vi får lov af myndighederne i løbet af de næste par dage.

De fynske klubbers omstillingsparathed har imponeret DBU Fyns formand, Bjarne Christensen:

  • Under hele Corona-krisen har de fynske fodboldklubber imponeret ved at være særdeles omstillingsparate, og at så mange hold, med så kort frist, nu har vist sig klar til at spille kamp, hvis vi får lov, er bare helt fantastisk. Det har været en svær tid for alle, men jeg er glad for, at vi som organisation kan stå klar til at servicere klubberne med en sommerturnering, hvis vi får grønt lys til at spille, udtaler Bjarne Christensen.

 

Det er ikke kun i DBU Fyn, at fingrene krydses lidt ekstra for en positiv melding fra myndighederne i disse dage. Børnekoordinator i pigeafdelingen hos Boldklubben Marienlyst, Dorthe Hoeg, håber i hvert fald meget på, at Sommerbold bliver en realitet:

  • Hvad er fodbold uden kamp? Vi er meget lykkelige for, at træningen er startet op igen, og det er mere end tydeligt for os, at børnene virkelig er glade for at være i gang igen, men nu mangler vi lige den sidste dimension med kampene. Selvom vi er konkurrenter, savner vi de andre hold, som vi er gode venner med. Vi savner ligesom at mærke, at vi er en del af noget større, udtaler Dorthe Hoeg og fortsætter:
  • Jeg synes, at det er rigtig fint, at man sætter ambitionsniveauet efter, hvad der kan lade sig gøre med kort varsel. Jeg synes, at DBU Fyn har ramt niveauet rigtig godt i deres udbud af Sommerbold-tilbuddet, så nu krydser vi bare fingre for, at vi kan komme til at spille kampe de kommende uger.

Tilmeldingerne tikker løbende ind i alle aldersgrupper og for begge køn. Højdespringerrækkerne lige nu er Herre Senior, hvor der pt. er tilmeldt 33 hold og U11 drenge, hvor der lige nu er tilmeldt 21 hold.

Det er muligt at tilmelde sig DBU Fyn Sommerbold frem til på søndag den 7. juni.

Læs mere om DBU Fyn Sommerbold her