Den første kamp i DBU Fyn Sommerbold blev spillet torsdag den 11. juni. På torsdag den 2. juli spilles den sidste kamp, og der er dermed dømt sommerferie i fynsk fodbold.

 

På trods af den ekstremt korte tilmeldingsfrist blev 908 hold fra hele 121 forskellige fynske klubber tilmeldt. Det er noget, der imponerer DBU Fyns formand, Bjarne Christensen:

  • Vi er virkelig glade for den store opbakning til DBU Fyn Sommerbold. Jeg ser det som et tydeligt tegn på, at både klubber, spillere og trænere har været ellevilde for at komme ud og spille kampe igen. Jeg synes samtidigt, at det er virkelig imponerende, at hele 121 fynske klubber nåede at melde sig klar til at spille på trods af den store nedlukning. Det er ret godt gået, når man tænker på, at vi altså ikke har mere end lige omkring 150 klubber på hele Fyn, udtaler Bjarne Christensen.

 

Efter en lynhurtigt afviklet Sommerboldturnering glæder alle i fynsk fodbold sig vist til efterårssæsonen kan sparkes i gang. Kampprogrammet for den bliver offentliggjort senest på fredag den 3. juli 2020.