DBU Træningsprogrammer har på grund af corona-perioden været lagt online de seneste uger. Dette er sidste sæt online DBU Træningsprogrammer, så husk at tjekke op på, om du er registreret som holdkontakt på turneringsholdet i klubben, så du fortsat modtager programmerne efter ferien også - direkte i din indbakke.

Men vi er ikke gået på ferie endnu, så her følger to sæt nye DBU Træningsprogrammer til den kommende uge specialtilpasset til den årgang, du er træner for.

 
DBU Træningsprogrammer er en service fra DBU Bredde til alle landets børne- og ungdomstrænere. Sidst på ugen får du tilsendt (når turneringerne er aktive) to komplette træningsprogrammer med beskrivelser i ord, billeder og video. Her i corona-tiden er en del turneringer ikke længere aktive;- derfor er træningsprogrammerne flyttet online, til gratis brug for alle interesserede.


Træningsprogrammer tilpasset hver årgang
Temaet for træningsprogrammerne op til U12 i denne uge er 1v1. Denne uges fokus er at holde fart med bolden. Det kan være svært for spillerne at skulle holde fart i deres 1v1, men det er til træning, vi skal øve os.

For U13-U19 er temaet for træningsprogrammerne denne sidste uge før sommerferien possessionspil og fede pasningsøvelser. Tusind tak for de mange timer, I frivilligt bruger på alle jeres spillere hver eneste uge.


Find corona-regler, protokoller og svar på dine spørgsmål her

Din klub har tilmeldt hold til efterårsturneringen, så husk som træner at blive koblet på turneringsholdet med holdhverv i Klubinfo - så får du nemlig automatisk DBU Træningsprogrammer i din indbakke hver uge.

Det gøres helt enkelt i KlubOffice - se guide her. Din klub kan hjælpe dig med registreringen.