Træningstider, kampe og møder. Klubbens webmaster får med ’Infoskærme’ i Klub-CMS nye skyts til at sprede vigtige informationer hurtigt ud til medlemmer, forældre og gæster i klubben.

Der er også gaver til klubbens kasserer, som har fået en digital assistent, der helt automatisk klarer bogføringen hver nat, når der ruller kontingentbetalinger i klubkassen. 

To af mange nye funktioner til DBU's IT Klubpakke. 

Hurtig information til trænere og spillere

’Infoskærme’ er en ny mulighed i DBU’s hjemmesidesystem, Klub-CMS. Det kræver blot en skærm med internetadgang – så kan medlemmer og besøgende se hvor de skal spille og klæde om.  

I Egebjerg IF er de - lige som mange af landets 450 klubber med en hjemmeside i Klub-CMS - godt i gang med den nye mulighed. Klubbens webmaster, Jesper Rasmussen, er ikke i tvivl om betydningen af den nye infoskærm. 

”Vores trænere og medlemmer kan nu se hvor de skal træne og spille kamp. Træningspas flyttes ind i mellem med kort varsel til andre baner. Med den nye løsning, er vi altid live med vores træningstider og banefordeling,” fortæller Jesper Rasmussen.

’Infoskærme’ samler klubbens kampe, aktiviteter og banebookinger i én samlet oversigt. Lige som på Klub-CMS hjemmesiden skal data således ikke opdateres manuelt – de hentes automatisk fra KlubOffice og DBU’s turneringsdatabase.

Infoskærm Sådan kan en infoskærm fra Klub-CMS se ud. Her fra Stubbekøbing Boldklub.

Læs mere om ’Infoskærme’ via Klub-CMS her. Du kan også tilmelde dig webinar om ’Infoskærme’ mandag d. 15. juni her.  

Hvis din klub ikke har en hjemmeside i Klub-CMS, kan I prøve helt gratis frem til 1. august 2020. Læs mere og bestil her.

Sæt bogførings-robotten til at fjerne holdkortspærringer  

Der er også godt nyt til de 500 danske fodboldklubber, som tilbyder online betaling via KlubOffice. Især til klubbens kasserer, som kan spare sig selv for det manuelle tastearbejde, når der ruller betalinger ind i klubkassen. KlubOffice klarer nu bogføringen om natten, helt automatisk – og giver besked med en e-mail, når arbejdet er udført.

En funktion, der bliver modtaget med glæde af Jørgen Andersen, som er kasserer i Frederiksberg Boldklub.  

”Automatisk bogføring er til stor hjælp for en klub af vores størrelse. Som den tredjestørste fodboldklub i Danmark, er alt hvad der tænkes ind som administrativ støtte, guld værd for os. Den automatiske bogføring betyder, at det ikke længere er nødvendigt at kontrollere indbetalingerne hver dag,” fortæller Jørgen Andersen.

Daglig leder i Frederiksberg Boldklub, Martin Busk, mener at den automatiske bogføring har effekt helt ude på banen. Det er nu lettere at få fjernet den holdkortspærring, som klubben sætter på spillere, der ikke betaler kontingent til tiden.

”Automatisk bogføring betyder, at de medlemmer, der har været bagud med kontingentet, automatisk får slettet en eventuel spærring fra holdkortene, lige så snart de har betalt. Det er en stor hjælp for os i administrationen - men også vores trænere, der jo i sidste ende er dem, der skal udtage til kamp. Vi kan kun give den automatiske bogføring 5 stjerner med på vejen, og som med alle de øvrige løbende nye ting i KlubOffice, er det en gave for en klub som vores,” fortæller Martin Busk.

Læs mere om automatisk bogføring i KlubOffice – og se hvordan I kommer i gang i din klub – lige her.

Infoskærm og automatisk bogføring er to af flere nye muligheder i DBU’s IT Klubpakken. Du kan holde dig orienteret om udviklingen via det månedlige IT-nyhedsbrev, som du kan tilmelde dig her. Læs juni-udgaven her.