Der blev ventet i spænding på, om den seneste fase af genåbningen af Danmark åbnede muligheden for fodboldkampe. Det blev heldigvis tilfældet, og det betyder, at de flere end 900 hold nu kan glæde sig til hver 3 fodboldkampe eller stævner inden sommerferien.

De første kampe spilles allerede på fredag.

Det sker oven på en på mange måder forvirrende tid for fodboldklubberne med mange forskellige meldinger og retningslinjer at forholde sig til.

- Under hele Corona-krisen har de fynske fodboldklubber imponeret ved at være særdeles omstillingsparate, og at så mange hold, med så kort frist, nu har vist sig klar til at spille kamp, hvis vi får lov, er bare helt fantastisk. Det har været en svær tid for alle, men jeg er glad for, at vi som organisation kan stå klar til at servicere klubberne med en sommerturnering, udtalte Bjarne Christensen tidligere på ugen, da der efter 1,5 dag allerede var knap 200 tilmeldte hold. Få dage senere er det tal altså vokset med flere end 700 hold.


Spilletidspunkter og kampprogrammer

De klubber der er tilmeldt turneringspuljer (ikke stævner) skal huske at sætte tider for deres hjemmekampe via KlubOffice senest onsdag d. 10. juni.

Kampprogrammer for stævnerne kan ses på DBU Fyns hjemmeside og Fodbold app'en i løbet af i dag eller i morgen (tirsdag eller onsdag), mens det endelige kampprogram for turneringspuljerne ligger klar torsdag.