I 2018 var ca. 50 hold med – i 2020 er over 100 børne- og ungdomshold fra 53 forskellige klubber med i vores VinterBold-turnering. Det giver mulighed for at niveauopdele flere rækker, så holdene matches bedre, og flere får nogle rigtig gode fodboldoplevelser.

Fraugde G & IF er en af de klubber, der har set fidusen i VinterBold:

  • Vi skal ikke selv stå med noget planlægning, for DBU Fyn sørger for det hele. Vi har været med før, og det er en rigtig god opvarmning til forårssæsonen. Vores drenge er superklar og glæder sig meget til at spille VinterBold, for de synes, det er virkelig sjovt at spille ude, fortæller Murat Özokcu Kirkegaard, der er holdleder for Fraugde G & IF’s U14-drenge.

Også Nyborg G & IF har tilmeldt hold til VinterBold. Faktisk har de tilmeldt hele syv hold, og det er der ifølge deres ungdomsformand flere gode grunde til:

  • Hos os er fodbold en helårssport, og vores hold spiller ude hele året. Det gælder også børnene og de unge. VinterBold-turneringen er en god måde at holde formen og niveauet oppe hen over vinteren, så vi er klar til forårssæsonen. På den måde har vi ikke sådan en form for sæsonnedgang. Vi har tilmeldt mange hold, fordi både trænere og spillere efterspørger at spille en masse fodbold, og derfor vil vi meget gerne være med i VinterBold-turneringen. Deltagelsen er også med til at skærpe vores spilleres niveau, udtaler Henrik Gaunsbæk, der er ungdomsformand i Nyborg G & IF.

 

Plads til flere

VinterBold for børn og unge spilles i løbet af februar og marts. Selvom tilmeldingsfristen egentlig er overskredet, har vi stadig plads til lidt flere hold. Særligt U12/U13 8-mands pigehold er der plads til flere af. Fristen for tilmelding til denne ene række er derfor forlænget til den 9. februar.

Men også i mange af de andre rækker kan der presses lidt flere hold ind, så hvis du gerne vil have dit hold med, skal du skynde dig at skrive til os på info@dbufyn.dk. Så ser vi, om vi ikke også kan få plads til jer i den kommende VinterBold-turnering.

Der kan tilmeldes hold i følgende rækker i DBU Fyn VinterBold:

Drenge:

U10 5M stævne

U11 8M A+B

U12 8M A+B

U11/U12 8M C  

U13 drenge 8M A og B

U14 drenge 11M A og B

U15 drenge 11M A og B

U16/U17 drenge

Piger:

U12/U13 piger 8M

U14-U15 piger 11M

 

VinterBold for seniorhold

Vi laver også VinterBold for seniorhold. Træningsturneringen spilles i marts måned, og du kan tilmelde dit hold frem til 2. februar 2020. Læs mere her