De to instruktører på seminaret giver hver deres bud på, hvordan moderne og faglig dygtig børnetræning bør praktiseres, og det kan allerede her afsløres, at de har hver deres bud på det.
Instruktørerne er:

1. DBU-instruktør, David Kiær Nielsen

David Kiær Nielsen er en rutineret børnetræner og DBU-instruktør, som bl.a. har været med til at beskrive en del af DBU’s C 1 og C2 kurser. Han vil give sit meget kvalificerede bud på, hvordan man kan træne alle børn, og hvorfor vi i DBU ikke skelner mellem elite og bredde i den daglige børnetræning men blot ser spillerne som børn - uden i øvrigt at gå på kompromis med kvaliteten.
David vil prioritere nedenstående emner i træningen og i den afsluttende debat.

  • Børnetrænerens vigtigste funktion (= at SE alle børn HVER gang)
  • Progression i træningen
  • Tekniske færdigheder sat i spil

2. Børneudviklingstræner (U10-U12) i FC Nordsjælland, Benjamin Ajslev.

Benjamin Ajslev er Børneudviklingstræner (U10-U12) i FC Nordsjælland. FCN er som bekendt skaber af et af Danmarks førende udviklingsmiljøer, hvor talenterne udklækkes på samlebånd. 10 spillere på herresiden og 7 på spillere på kvindesiden repræsenterer FCN på DBU’s succesfulde ungdomslandshold i øjeblikket.

FC Nordsjælland har skabt et fuldstændigt nytænkende koncept, hvor klubben har formået at kombinere et holistisk syn på børnespillere med en fuldstændig bevidst tilgang til tidlig selektion og scouting af børn. Benjamin vil fortælle om hvorfor og hvordan, og hans træning vil naturligvis afspejle klubbens og hans eliteprægede holdning.
Benjamin vil prioritere nedenstående emner i træningen og i den afsluttende debat.

  • Hovedfokus på udvikling af individuelle bevægelser, defensivt som offensivt.
  • 1v1 - 2v2 ud fra positionsbestemte situationer.
  • Anvende effektive finter og defensiv nærkampsteknik på en sjov og udfordrende måde med fokus på den individuelle udvikling i træningen.


Bredde eller elite - alle kan få noget med fra kurset. Instruktørerne vil nemlig forevise træning, som kan anvendes i de fleste klubber. Med de nødvendige tilpasninger naturligvis, som instruktørerne vil anvise.

Dagen afsluttes med en debat, hvor de fremmødte trænere vil give deres besyv med, som afslutning på dagen.

Uddannelsespoint og tilmelding
Kom og lad dig inspirere af to af Danmarks førende børnetrænere, mød dine kollegaer og optjen 5 points til opretholdelse af din B eller C licens.

Pris: 450,-/person, inkl. morgenmad, frokost og eftermiddagskaffe med kage.

Kommer I 4 fra samme klub, betaler klubben kun for 3 deltagere. Der er altså alt mulig god grund til at gøre DBU Fyns Børnetrænerseminar til en fælles oplevelse for klubbens børnetrænere.

 


Tip! Ønsker du at tilmelde flere fra klubben, kan det gøres i KlubOffice via menuen 
Uddannelse > Åbne kurser. Dobbeltklik på kurset, søg personerne frem og tilmeld dem.