tilmeldingsfrist 6. januar 2024 - begrænset antal pladser 

Det Fynsk Fodbolduniversitet byder på endnu en spændende aften! 

Du kan blive inspireret af superligatræneren, Ramus Bertelsen, når aftenen står på kampforberedende træning. Rasmus Bertelsen tager udgangspunkt i den spillestil og formation, som Randers FC er kendt form, og som er afgørende i dagene og ugerne op til en kamp.

Rasmus Bertelsen vil guide dig igennem konkrete metoder til at optimere din kampforberedelse, som du kan implementere i din egen klub. Han vil blandt andet svare på, hvad kan man selv gøre for at stå stærkere på banen ved at stole på sine egne kvaliteter.

INSTRUKTØR: RASMUS BERTELSEN, SUPERLIGATRÆNER RANDERS FC

Rasmus er blandt de yngste superligatrænere, og er en af de trænere som vi i højere og højere grad oplever, kommer frem i rampelyset.

vidste du det om Mads Buttgereit

  • Dobbelt nationalitet: Mads Buttgereit er født og opvokset i det danske mindretal i Tyskland. Det har givet ham både dansk og tysk statsborgerskab og et godt kendskab til de to lande og kulturer.
  • Karriere hos to A-landshold: Mads Buttgereit har arbejdet som træner både for det danske og nu det tyske herrelandshold. Her berigede han det danske landshold med sin ekspertise i Danmark til EM i sommeren 2021. Nu arbejder han som assistenttræner for det tyske landshold, hvor han deler ud af sin ekspertise om standardsituationer, og havde fornøjelsen af at deltage i VM 2022.
  • Dedikation til standardsituationer: Ikke mange har brugt så mange timer på at specialisere sig i standardsituationer som Mads Buttgereit. Hans viden om træning og taktik i standardsituationerne er studeret ned til den mindste detalje.

det praktiske

  • DATO: 11. JABUAR 2024, 18.00
  • TILMELDINGSFRIST: 6. JANUAR 2024
  • STED: B1909 GILLESTEDVEJ 12, 5240 ODENSE
  • REFRESHMENT: 3 POINT (hvis besidder en UEFA C trænerlicens, UEFA B trænerlicens eller en GK1 licens)

det fynske fodbolduniversitet

Det Fynske Fodbolduniveristet 2023/ 2024 strækker sig over fem aftener, som står i trænergerningens tegn. Udvid dit netværk, bliv stærkere på din trænerfaglighed og få de nødvendige refresh point, hvis du har en trænerlicens. 

PROGRAMMET: 

  1. Boldbesiddende træning, ClausF. Madsen, Cheftræner Næsby BK (afholdt)
  2. Fodbold bag kulisserne på absolut topplan, Mads Buttgereit, Assistenttræner for det tyske herre A-landshold 
  3. Kampforberedende træning, Rasmus Bertelsen, Superligatræner Randers FC 
  4. Gearskifte på og udenfor banen, Kristian, Mørch Rasmussen, Cheftræner OB Q
  5. Sådan træner vi på landsholdet, Kasper Hjulmand, Landsholdtræner Danmark 

SE PROGRAMMET OG TILMELD DIG HER