Det startede hos IF Bytoften som et stævne for Fodbold Fitness-hold, der skulle samle ind til Kræftens Bekæmpelses kampagne ’Støt Brysterne’. De seneste tre år er DBU og DGI gået sammen om at løfte projektet i Bevæg dig for livet-regi. Det betyder, at stævnet nu ikke kun foregår hos IF Bytoften i Gladsaxe, men at der kan spilles fodbold for den gode sag ved seks forskellige værtsklubber fordelt over hele landet.

Sidste år blev der indsamlet næsten 120.000 kroner til den gode sag, og målet er selvfølgelig, at vi i år kan indsamle endnu flere!

Konceptet er enkelt:

  • Stævnerne afholdes på Lyserød Lørdag den 3. oktober 2020
  • Der spilles fem mod fem på banerne
  • Det koster 700 kr. pr. hold at deltage, men alle pengene går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse
  • Hvert enkelt stævne inddeles så vidt muligt efter tre niveauer, så alle kan være med (Begyndere, let øvede og øvede)
  • Stævnet er for alle voksne – hovedsageligt Fodbold Fitness- og motionsfodboldhold deltager, men det er muligt for alle at tilmelde hold. Måske har I også et hyggehold i klubben, der kunne være interesseret, eller et 7-mandshold der kunne tænke sig en anderledes stævneoplevelse?

 

Seks værtsklubber står klar

Lyserød Lørdag arrangeres af Bevæg dig for livet – Fodbold i samarbejde med seks udvalgte værtsklubber. I år står følgende klubber klar til at tage imod deltagerholdene og indsamle så mange penge til den gode sag, som muligt:

Ved at klikke på hver enkelt værtsklub ovenfor, kan du se invitationen til deres stævne.

Du kan også læse mere om årets Lyserød Lørdag i fodboldens tegn her

Der er tilmeldingsfrist til stævnerne onsdag den 16. september.