Fodbold er bare sjovt - også når det foregår på den digitale fodboldbane.

DBU eFodbold er baseret på kampe, hvor holdene mødes fysisk i klubberne, og spiller et stævne mod hinanden. Det skal nemlig være et socialt tilbud, der er med til at give liv i klubhuset.

I kan tilmelde hold frem til og med søndag d. 16. august. Holdtilmeldingen foregår i KlubOffice på samme vis som tilmelding til de ordinære fodboldturneringer. OBS! I Jylland tilmelder man sig under den enkelte region i KlubOffice.

HUSK også Gamning Arena

Efter tilmelding skal I også bestille en Gaming Arena (hvis I ikke allerede har købt en), som kampene spilles på, og som kan skabe en fed ramme om jeres eFodbold-tilbud. Den indeholder følgende:

  • 1 x PlayStation 4 Pro, inkl. FIFA 20-spillet
  • 4 x Dualshock Controllere
  • 1 x Fjernsyn (velegnet til gaming - 50 tommer)
  • 4 x Læderpuf
  • 1 x ’Græstæppe’ (2 x 3 meter) - en form for vinylgulv, der kan lægges ud.

Den udbydes til en meget fordelagtig pris på kr. 5.000,- (inkl. fragt).

Hvem kan deltage?

Vi udbyder turneringer i følgende aldersgrupper:

U8-U12
U13-U16
U17+

Alle - både piger og drenge, mænd og kvinder - indenfor disse aldersgrupper kan deltage, forudsat at de er medlem af den fodboldklub, de stiller op for.


Sådan spiller vi

Turneringen er baseret på spillet FIFA20, som spilles på PlayStation 4. Turneringen indledes med lokale puljer baseret på alder og geografi. Der spilles 4-7 stævner på en sæson afhængigt af antal tilmeldte hold. Efterårets turnering løber fra september til december.

Få hjælp til at komme godt i gang med eFodbold

Ønsker I at komme i gang med eFodbold i klubben eller har I bare brug for hjælp og sparring til jeres nuværende eFodbold-tilbud?

Så tøv ikke med at kontakte jeres lokale DBU eFodbold-konsulent. Det er ganske gratis!