Tiden tæller ned på haluret. Bolden danser på trægulvet, spilles ind på banden i en perfekt aflevering til jeres frie angriber, som får netmaskerne til at blafre.

Selvom sommeren kun lige akkurat er ovre, er det allerede blevet tid til at tilmelde jeres hold til indefodbold til vinteren 2019/2020.

 

Tilmeld jeres hold til indefodbold nu

Tilmeldingen til denne vinters indefodbold er åben fra fredag den 13. september 2019. Der er tilmeldingsfrist for børne- og ungdomshold søndag den 6. oktober 2019.

På disse links kan du se spilledage, tilmeldingsfrister og priser for de forskellige indefodboldstævner:

 

Indefodbold for seniorhold og ”De gamle”

For seniorhold og ”De gamle” er der introstævner den 23. november 2019. Til disse stævner er der tilmeldingsfrist den 10. november 2019. Der spilles FM den 11. januar 2020. Tilmeldingsfrist hertil er søndag den 15. december 2019.

Læs mere om indefodbold for seniorhold og om indefodbold for ”De gamle” her.

 

 

 

Alle tilmeldinger til indefodbold sker i KlubOffice
Du tilmelder hold til indefodbold  i KlubOffice. Klik på Turneringer og hold > Holdtilmelding > Turneringer og stævner. Husk, at der altid skal være givet tilladelse til Pop-up-vinduer i KlubOffice.

Hvis du er i tvivl, kan du måske finde hjælp i manualen på forsiden af KlubOffice. Ellers er du altid velkommen til at kontakte DBU Fyns administration på info@dbufyn.dk eller 6617 8218.


Tilmelding til futsal og udendørs VinterBold

Tilmeldingen til futsal og vores udendørs VinterBold-turnering åbner først mandag den 23. september.