Som vi alle ved, kan den danske vinter nogle gange være lidt lang – især for de mange fynske fodboldspillere, der bare elsker at spille bold! Når den udendørs efterårssæson er slut, er der forskellige muligheder for at holde fodboldbenene i gang. Det gælder alle aldre og alle niveauer. 

Tilmeld jeres hold allerede nu - så har I vinterplanerne på plads!

 

Futsal

Tempo, boldberøringer og teknik er noget af det, der kan finpudses vinteren over i futsal-turneringen, inden det igen til foråret går løs på det grønne græs.

Futsal udfordrer spillernes kreativitet og er ideelt som optakt til udendørs, idet spillet indbyder til udvikling af tekniske og individuelle færdigheder. Spillet er kendetegnet ved, at der ingen bander er rundt om banen, og der spilles med en tungere bold med reduceret opspring, som derfor er lettere at kontrollere.

Vi udbyder futsal for ungdomshold (fra U13 og op) samt seniorhold.

På disse links kan du se spilledage, tilmeldingsfrister og priser for de forskellige futsalstævner:

Futsal for ungdomshold

  • OBS: Der er tilmeldingsfrist til introstævne allerede den 3. november 2019. Tilmeldingsfristen for at være med i kvalifikationen til FM er den 24. november 2019.

Futsal for seniorhold

  • OBS: Der er tilmeldingsfrist til introstævne den 17. november 2019. Tilmeldingsfristen til FM er den 12. januar 2020.


Udendørs VinterBold

Tilmeld jer VinterBold, hvis I er vilde med at spille udendørs og bare gerne vil i gang med at spille lidt før forårssæsonen starter.

Som noget nyt udbyder vi nu to niveauer for drenge i ungdomsrækkerne. Dette gør vi, fordi vi de seneste år har set en stigning i antallet af tilmeldte hold, og med to niveauer har vi bedre mulighed for at matche holdene niveaumæssigt, så I får nogle bedre kampe.

Der udbydes derfor både en A-række og en B-række på drengesiden, hvor A-rækken er for mesterrækkehold og de bedste A-rækkehold, og B-rækken er for alle øvrige hold.

Desuden udbyder vi efter flere forespørgsler tre udestævner for U10 drenge 5M i marts/april 2020 – disse er ikke niveauopdelt.  


På disse links kan du se spilledage, tilmeldingsfrister og priser for deltagelse i VinterBold:

VinterBold for børn

VinterBold for ungdomshold

VinterBold for seniorhold

OBS: Tilmeldingsfristen til VinterBold for børne- og ungdomshold er den 12. januar 2020. For seniorhold er der tilmeldingsfrist den 2. februar 2020.

 

Tilmelding
Alle tilmeldinger til både futsal og VinterBold sker i KlubOffice
Klik på Turneringer og hold > Holdtilmelding > Turneringer og stævner. Husk, at der altid skal være givet tilladelse til Pop-up-vinduer i KlubOffice.

Hvis du er i tvivl, kan du måske finde hjælp i manualen på forsiden af KlubOffice. Ellers er du altid velkommen til at kontakte DBU Fyns administration på info@dbufyn.dk eller 6617 8218.

 

Klassisk indefodbold

Tilmeldingen til klassisk indefodbold er allerede åben. Se mere her.