Engelsk ungdomsfodbold har tidligere haltet gevaldigt i forhold til, hvad man kunne forvente med de stolte engelske fodboldtraditioner in mente. Men nu er udviklingen vendt, og i 2017 vandt englænderne verdensmesterskabet for U17-landshold. Det skete efter, at de aldrig før har været i en semifinale til et VM i denne kategori.

På DBU Fyns studietur 2019 kan du komme med os til England, hvor vi blandt andet skal besøge en stor engelsk breddefodboldklub (Crosfields JFC). Vi skal møde Laura, som du kan se i videoen ovenfor, og se nogle af klubbens hold træne. Vi skal lære af, hvordan de træner børnene og af deres pædagogiske tilgang til fodbolden. Og så skal vi, som Laura siger, diskutere forskelle og ligheder og finde ud af, hvad vi kan lære af dem, og hvad de måske kan lære af os og vores måde at gøre det på.  

På studieturen bliver der både plads til fodboldfaglighed, socialt samvær og netværk - så vi er sikre på, at vi sammen får en fantastisk fodboldtur!

 

TURENS INDHOLD

Vi skal afsted tidligt mandag den 25. november og kommer hjem torsdag den 28. november sent om aftenen.

Udover besøget i Crosfields JFC skal vi også opleve creme de la creme, når vi skal se to - forhåbentligt spændende - Champions League-kampe (Liverpool FC mod Napoli og Manchester City mod Shaktar Donetsk). Derudover skal vi også overvære en UEFA Youth League-kamp mellem Liverpool og Napoli og på Stadion- og museumstur på Anfield Road.

 

PRIS OG TILMELDING

Turen er lige oppe over, men du kan stadig nå at komme med, hvis du synes, det lyder interessant.

Pris pr. person for hele herligheden er kr. 7.950,- (Der kan mod et tillæg på kr. 1.500,- bestilles enkeltværelse på hotellet).

Du tilmelder dig lettest via dette link.

Alternativt kan du sende en mail til info@dbufyn.dk og indbetale beløbet på følgende konto:
Reg: 3574
Konto: 0011430562

OBS! Din plads er først booket, når pengene er indbetalt!
HUSK at angive navn ved betaling.

NB: Endeligt program modtages i dagene op til afgang.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at sende en mail til John Christensen på joch@dbufyn.dk