MENU

Ændring af setuppet omkring Ungdomspokalfinalerne

En pokalfinale er noget helt særligt. Det gælder for os som arrangører og for alle de ungdomshold, der er med. I år kommer pokalfinalerne helt ud og leve i klubberne, da de spilles hos fem forskellige værtsklubber i juni måned.

Ændring af setuppet omkring Ungdomspokalfinalerne
Glade U14-vindere fra Dalum IF i 2018

AF: DBU Fyn / Sarah Hoffmann//

De seneste år er finalerne i DBU Fyns Ungdomspokal blevet afviklet samlet den sidste lørdag i juni på henholdsvis Nørre Aaby Idrætspark og på Odense Atletikstadion. Erfaringerne fra Nørre Aaby, hvor en fynsk klub i samarbejde med os står bag arrangementet, har været rigtig gode, og dem ønsker vi nu at videreføre. Det betyder, at finalerne i den fynske Ungdomspokal i år vil blive spillet på fem forskellige stadions og altså med opbakning fra fem forskellige værtsklubber.

Lørdag den 29. juni vil der være finalearrangementer på Nørre Aaby Idrætspark og Nyborg Idræts- og Fritidscenter. I Nørre Aaby vil der være finaler for de yngste ungdomsårgange (U13 og U14), mens der vil være finaler for U15 og U16 i Nyborg.

 

De ældste spillere er blevet hørt

For de tre ældste årgange (U17 drenge, U18 piger og U19 drenge) vil finalerne i år bliver spillet i uge 24, så det passer bedre ind i afslutningen af deres turneringer, og særligt at finalerne ikke falder sammen med den vigtige studenterkørsel eller den festlige Tinderbox-weekend. Det er med glæde, at vi nu kan imødekomme dette ønske fra de ældste årgange.

Finalearrangementerne bliver dog ikke mindre festlige af at blive afviklet på hverdagsaftener. Der vil nemlig være samme opmærksomhed på dem som tidligere år, og så spilles de på opvisningsbaner forskellige steder i Odense. U17 drengenes finale spilles hos B1909 på Gillestedvej tirsdag den 11. juni 2019. Dagen efter er det U18 pigernes tur, og de skal spille i Dalum på Lars R. Jacobsens Park, hvor Dalum IF’s 2. Divisionshold normalt huserer. Torsdag den 13. juni afvikles finalen for U19 drengene i samarbejde med TPI, og finalen spilles på Home Tarup Park i den nordvestlige del af Odense.

 

Sæt allerede nu kryds i kalenderen

Hos DBU Fyn vil vi allerede nu gerne opfordre alle til at sætte kryds i kalenderen på pokalfinaledagene. Det er en rigtig god mulighed for at se nogle af de bedste fynske ungdomsspillere i aktion, og måske ligger der også nogle pokaloverraskelser og gemmer sig til finalerne i juni?

Her kan du se, hvordan turneringen er forløbet indtil nu, og hvilke hold der stadig har chancen for at spille sig i finalerne. Vi ser med glæde, at der til dette års Ungdomspokal har været en god stigning i antallet af deltagende hold fra start, hvilket selvfølgelig gør turneringen endnu sjovere at være en del af for de fodboldglade unge.

Vi ses til pokalfinalerne!

 

Ovenstående video er fra U16 pigernes finale i 2018.

Log ind