MENU

Mange fynske ungdomshold går sejrsgang imod de jyske

De allerbedste fynske ungdomshold spiller med i Liga 1 i de forskellige aldersgrupper, som er jysk/fynske fællesrækker. Her har de fynske ungdomshold vist sig særdeles stærke og har vundet mange af rækkerne, og de kan derfor kalde sig for Jysk/Fynske mestre.

Mange fynske ungdomshold går sejrsgang imod de jyske
Jublen var stor, da U17 drenge Liga 1 blev vundet af S.f.B./Oure FA. Fotograf: Kim Matthäi Leland.

AF: DBU Fyn Kommunikation / Sarah Hoffmann//

For at matche de bedste ungdomsfodboldhold i Vestdanmark bedst muligt, administrerer DBU Jylland og DBU Fyn i samarbejde nogle fællesrækker.

På Fyn kan vi være stolte af, at mange af disse fællesrækker i år er vundet af fynske hold. Massen i fællesrækkerne domineres naturligvis af jyske hold, fordi de er langt flest, men toppen er altså blevet domineret af fynske hold i den netop overståede sæson.

 

Fynske vindere i 5 ud af 6 drengerækker

De fynske drengehold gjorde stort set rent bord. Her var der nemlig et fynsk hold, der vandt ligaen i 5 ud af de 6 rækker:

U19 drenge Liga 1 blev vundet af Dalum IF, som i finalen slog Hobro IK med 3-0.

U17 drenge Liga 1 blev vundet af S.f.B./Oure FA, som i finalen slog AGF/IF Lyseng med 2-1.

U16 drenge Liga 1 blev vundet af OB. Her var der kun en pulje, og dermed kunne OB kåres som mestre, da de lå nummer et, efter alle kampe var færdigspillede.

U15 drenge Liga 1 blev også vundet af OB, som slog Randers Freja 1-0 i finalen.

OB kan også kalde sig mestre i U14 drenge Liga 1, som blev vundet efter en finalesejr på 4-0 over AGF/IF Lyseng.

I U13 drenge Liga 1 havde OB også spillet sig frem til ligafinalen, men her tabte det unge hold finalen med 4-2 til Herning Fremad.

 

Et fynsk pigehold kunne også løfte pokalen

Også hos pigerne var der også fynsk succes, da Team Odense Q vandt U16 pige Liga 1 med en finalesejr på 3-1 over stærke Fortuna Hjørring. I U13 pige Liga 1 havde Tarup/Paarup IF spillet sig i finalen, men måtte desværre se sig slået 4-2 af AaB.

 

Vi vil gerne ønske alle de dygtige fynske ungdomsfodboldhold kæmpe tillykke med de flotte resultater – det er skønt at gå på sommerferie med!

Log ind