MENU

Er du en af de mange trænere, der har været på C1-kursus?

På Fyn er der efterhånden rigtig mange trænere, der har taget et C1-trænerkursus. Er du en af dem, og har du fået blod på tanden til mere? Nu har du muligheden for at komme på C2.

Er du en af de mange trænere, der har været på C1-kursus?
AF: DBU Fyn Kommunikation / Sarah Hoffmann//

Med uddannelse bliver man dygtigere! Det ved rigtig mange fynske fodboldtrænere heldigvis godt, og mange har allerede påbegyndt deres fodboldtræneruddannelse med et C1-kursus. C2 er næste trin på vejen mod at blive certificeret DBU Børne- eller Ungdomstræner, og du har nu muligheden for at tage dette næste skridt.

 

C2 er målrettet en særlig aldersgruppe

Mens et C1-kursus helt bredt fokuserer på principper i træningen af børn og unge, er C2 mere specialiseret. Her skal du vælge en af tre aldersgrupper. Det er U5-U9, U10-U12 eller U13-U19. Hvert forløb beskæftiger sig dybdegående med muligheder og udfordringer ved at træne spillere i netop den aldersgruppe. Du må gerne tage flere C2-kurser, hvis du ønsker det, men det er ikke et krav.

Efter endt C2-kursus kan du tage en test og få papir på, at du er uddannet DBU Børnetræner eller DBU Ungdomstræner.

 

Tag C2 i august eller september

Nu har du muligheden for at tage næste skridt i din træneruddannelse. Tilmeld dig et af de tre C2-kurser nedenfor:

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores uddannelseskoordinator Jesper Bendix Madsen på jebm@dbufyn.dk.

Du kan læse mere om DBU’s træneruddannelsessystem lige her.

Log ind