MENU

ÅRETS SERIETRÆNERE 2018 ER....

Tirsdag aften, på Det Fynske Fodbolduniversitet, blev Årets Serietræner for hhv. kvinder og herrer i fynsk fodbold udpeget og hyldet.

Og vinderne blev...

Jesper Hoffmann, MG&BK (kvinder)Jesper Hoffmann, der er træner for Albaniserie-holdet gør et forbilledligt arbejde i Middelfart. Trods mange piger på efterskole og det, at mange klubber bejler til pigerne, har han formået at samle et hold, som holder et godt niveau, og som bl.a. klarede sig flot mod overmagten fra Odense Q i deres indbyrdes pokalkamp. Spillerne viser generelt god sportsånd og sælger sig dyrt i kampene, hvilket bl.a. må tilskrives Jespers evne til at sætte dem op til kampene. Jesper har været aktiv i klubben i mange år i klubben, og han er en af de ildsjæle, som gør en forskel for kvindefodbolden.

Indstillet af: Morten Christiansen, Odense Q


Michael Bjørn Nielsen, Fjordager IF (herrer)Michael er en kæmpe kapacitet for klubben, og har han et rigtig godt samarbejde med de andre trænere i klubben. Han er nem at samarbejde med og han giver tid og plads til de øvrige trænere i teamet - både under kamp og træning. Michael tager sig også godt af ungdommen i klubben, og har han generelt et stort fodboldhjerte og god fodboldforstand.

Indstillet af: Rasmus Kirk, Fjordager IF


Prisen blev overrakt overrakt af den tidligere målsluger og instruktør på dagen, Steffen Højer, i samarbejde med Michael Skovgaards fra DBU Fyns Seniorudvalg.

Tillykke til begge!

Log ind