MENU

LÆR AT TRÆNE DINE SPILLERE I 1 MOD 1 SITUATIONER

På et 3-timers kursus, som vi afholder den 5. april, kan fynske fodboldtrænere på alle niveauer få tips til at træne deres spillere i 1 mod 1 situationer. Det er både noget, som, spillerne synes, er sjovt at træne, og som man kan få meget ud af i kampe.

LÆR AT TRÆNE DINE SPILLERE I 1 MOD 1 SITUATIONER
AF: Sarah Hoffmann//

Hvem ønsker sig ikke en Eden Hazard, Viktor Fischer eller Leroy Sane, som er fantastiske 1 mod 1 offensivt, og en Giorgio Chiellini, Virgil Van Dijk eller Erik Sviatchenko, som gang på gang løser 1 mod 1 defensivt til perfektion? 

Fodbold består af utallige 1 mod 1 situationer, såvel offensivt som defensivt. Hvis du gerne vil have, at dine spillere skal blive dygtigere til at løse dem, er det vigtigt, at du som træner bliver dygtigere til at træne dem i netop dette område.

Det kan du blive på et kursus, som vi afholder, fredag den 5. april kl. 15.30 til 18.30

Instruktøren er Pro Licens-træner Anders Madsen, der tidligere har været i både AaB, FCM, AC Horsens og AGF. 

Hvad enten du er U10-træner eller seniortræner, og ligegyldigt hvilket niveau du er træner på, kan du få glæde af kurset. 

Du kan tilmelde dig lige her.

Program

Programmet for kurset ser således ud:
- 45 minutters oplæg om hvorfor og hvordan vi skal træne 1 mod 1?
- 60 minutters praktik på banen med medier
- 30 minutters arbejde ift. at udvikle gode øvelser
- 30 minutters opsamling


Vi håber på at se rigtig mange fynske trænere til dette spændende kursus, som allerede er afholdt med rigtig stor tilslutning og god feedback andre steder i landet.

Log ind